تاریخ: ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۳:۳۳
بازدید: ۲۸۳
کد خبر: ۳۴۷۴۸
سرویس خبر : آهن و فولاد

آینده صنایع فولاد در گرو نزدیکی به دریا

می متالز - مدیر کل بنادر و دریانوردی استان سیستان و بلوچستان گفت: بندر چابهار از سرمایه گذاران در مباحث مربوط به تجارت دریایی که به افزایش تردد و ترافیک دریایی و بندری و راه اندازی خطوط کشتیرانی بینجامد با بسته های مناسب تشویقی استقبال می کند.
آینده صنایع فولاد در گرو نزدیکی به دریا

به گزارش می متالز، بهروز آقایی در جلسه‌ای که با گروه صنعتی بهسازان فولاد مبارکه اصفهان به منظور معرفی فرصت‌های سرمایه گذاری در بندر شهید بهشتی چابهار برگزار شد، ضمن تاکید بر فراهم بودن شرایط بهره برداری از حداکثر ظرفیت ها و پتانسیل های بندر چابهار از نظر زیرساختی، توسعه اسکله ها و تجهیزات استراتژیک عملیات تخلیه و بارگیری انواع کشتی و کالا و در راستای رونق تولید تصریح کرد: جایگاه بزرگترین بندر اقیانوسی کشور در اقتصاد، ملی و فرا ملی است و امروز بندر چابهار بعنوان یکی از موثرترین راه های نجات کشور در مقابل محدودیت های ناشی از تحریم های ظالمانه است.

مدیر کل بنادر و دریانوردی استان هم‌چنین در خصوص زمینه های سرمایه گذاری در بندر چابهار خاطرنشان کرد: با در نظر گرفتن پسکرانه کشور هم مرز افغانستان با جمعیت 35 میلیونی و واردات 95 ‎ درصدی کالاهای اساسی این کشور، ورود سرمایه گذاران در بخش های مختلف توجیه پذیر خواهد بود.

آقایی با تاکید بر وجود مواد معدنی لیتیوم به ارزش تقریبی 3 تریلیون دلار در افغانستان و تمرکز بر جذب صادارت و ترانزیت این محموله از طریق بندر چابهار گفت: فعالیت و سرمایه‌گذاری در همه زمینه‌ها از جمله ساخت انبار، سیلو، کارخانجات فرآوری مواد معدنی و حوزه حمل و نقل بین المللی در این منطقه با توجه به معادن پسکرانه در کشور افغانستان، تدبیر و دوراندیشی سرمایه گذاری و تحقق شعار سال و رونق تولید است.

وی تصریح کرد: بندر چابهار تخفیفات ویژه‌ای به سرمایه‌گذاران و صاحبان کالا و خطوط کشتیرانی برای انتقال کالا از طریق این بندر ارائه می‌کند.

وی افزود: از منظر سازمان بنادر پیمانکاران، مشاوران و سرمایه گذاران بعنوان شرکای تجاری و بازوان اجرایی سازمان بنادر و دریانوردی محسوب می شوند و این سازمان آمادگی همکاری در زمینه سرمایه گذاری مستقیم و غیر مستقیم، قراردادهای مناقصه، مشاوره و مزایده ای را با سرمایه گذاران را دارد.

وی در ادامه خطاب به سرمایه گذاران خاطرنشان کرد: سازمان بنادر و دریانوردی و اداره کل بنادر و دریانوردی استان هم‌چنین با نگاه مثبت و حمایت کننده از رونق تولید و در بستر عادلانه و کاملا قانونی امکان رقابت در مناقصات و مزایدات را برای تجار فراهم می کند.

آقایی در پایان با توجه به این‌که آینده صنایع فولاد به سمت دریا پیش می رود و در راستای کاهش هزینه حمل، استقرار صنایع فولاد در کنار دریا توجیه اقتصادی دارد افزود: فرصت “اکنون” برای سرمایه گذاری بیش از “فردا”ست و سرمایه گذاری امروز در بندر چابهار پاسخگو و تامین کننده منافع کوتاه مدت و بلندمدت سرمایه گذاران و تجار خواهد بود و رشد و توسعه استان و کشور از این طریق میسر می شود.

منبع: عصر معدن
عناوین برگزیده