به گزارش می متالز، در این کنفرانس که جمعی از کارشناسان و اساتید داخلی و ریو جئونگ هیون سفیر جمهوری کره در ایران، پروفسور Joachim Posegga از آلمان، Hanns Peter از اتریش حضور داشتند، پروفسور علی صنایعی دبیرکل کنفرانس طی سخنانی گفت: اینترنت اشیاء(IOT) به زودی به بخش جدایی ناپذیر همه شرکت ها و محصولات مصرفی ،تبلیغاتی، صنعتی و زیرساختی تبدیل خواهد شد. وی گفت: اینترنت اشیاء هم مانند اینترنت تغییر دهنده کسب و کارها خواهد بود. سازمان هایی که در زمان مناسب از اینترنت اشیاء استفاده نمی کنند با مشکلات جدی مواجه خواهند شد.
سفیر جمهوری کره نیز در سخنانی یاد آور شد: امروزه تکنولوژی همچون رودخانه ای روان است که حرکت در خلاف جریان آن محکوم به شکست است. اما با همکاری کارشناسان و دولت ها ،می توان از این موهبت به بهترین شکل بهره برد.
در ادامه کارشناسان مباحثی مانند: اهمیت IOT ،کاربردهای آن و همچنین کاربردها و چالش های رمز ارز ،معرفی تعدادی از پلتفرم های بلاک چین از قبیل بیت کوین، اتریوم ، لیسک و ...، اینترنت اشیاء در بانکداری دیجیتال، بلاک چین و صنعت بانکداری ، کاربرد اینترنت اشیاء در توسعه شهرهای هوشمند، خدمات پزشکی، بررسی خدمات IOT در ایران و فرصت ها و چالش های آن را مورد بحث و بررسی قرار دادند.
در ادامه کنفرانس پنل آموزشی برگزار شد و احمد سلیمی معاون مالی و اقتصادی ذوب آهن اصفهان نیز در سخنانی لزوم تحقیقات IOT و اجرای آن در ذوب آهن را بیان کرد.