به گزارش میمتالز، محمدحسین علامه مدیرکل برنامهریزی، توسعه مدیریت و منابع سازمان بنادر و دریانوردی در برنامه روی خط رادیو اقتصاد با بیان اینکه در ایران توجه به اقتصاد در قالب برنامهها وجود داشته است، گفت: ما حدود ۵۸۰۰ کیلومتر مرز آبی داریم و بیشتر صادرات کشور و تجارتها از طریق دریا انجام میشود. در نتیجه توجه به بحث اقتصاد دریامحور موضوع مهمی است که توجه ویژهای هم به آن شده است.
وی ادامه داد: سازمان بنادر هم وارد بحث اقتصاد دریامحور شده و ما در دوره قبل هم اقدامات مهمی در این حوزه انجام دادهایم. به طوری که بیش از ۱۰۳ درصد پیشرفت در برنامههای پیشبینی شده داشتیم و در این بخش سازمان بنادر به اهداف خود توجه ویژه دارد و ظرفیت کانتینری کشور به ۷.۸ میلیون رسیده و ظرفیت کانتینری را هم تا ۹ میلیون افزایش خواهیم داد.
علامه بیان کرد: در سیاستهای کلی پیش بینی شده است که یک مجموعه در حوزه اقتصاد دریا ورود کند که دولت نهاد ریاست جمهوری را مشخص کرده است. ما راهبردهایی را در سازمان بنادر تعیین کردیم که این راهبردها همزمان با بقیه بخشهاست و اولین موضوعی که مدنظر است همین موضوع توسعه اقتصاد دریامحور است.
مدیرکل برنامهریزی، توسعه مدیریت و منابع سازمان بنادر و دریانوردی اظهار کرد: در بخش ظرفیتسازی از موضوعاتی است که خیلی برای کشور و اقتصاد دریا مهم است. موضوعات ایمنی و محیط زیست از موارد مورد توجه است.
وی افزود: با همکاری وزارت امور خارجه ارتباط با خارج از کشور هم جزو برنامهها و راهبردهای ما به شمار میرود و حدود دویست نفر تعهد خدمت ده ساله داده اند و ما مجوزهای آن را اخذ کردیم. همچنین استفاده از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان در تامین نیازها هم ضروری است.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان