تاریخ: ۱۱ شهريور ۱۴۰۳ ، ساعت ۲۲:۰۲
بازدید: ۲۰
کد خبر: ۳۵۰۹۱۷
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
مدیرعامل بانک کارگشایی:

حراج شمش طلا فقط توسط مرکز مبادله انجام می‌شود/ بانک کارگشایی هیچ‌گونه حراجی ندارد

حراج شمش طلا فقط توسط مرکز مبادله انجام می‌شود/ بانک کارگشایی هیچ‌گونه حراجی ندارد
‌می‌متالز - مدیرعامل بانک کارگشایی گفت: حراج شمش طلا فقط توسط مرکز مبادله انجام می‌شود و بانک کارگشایی هیچ‌گونه حراج و همکاری با دیگر بانک‌ها برای حراج شمش طلا ندارد.

به گزارش می‌متالز، «ایرج نیازی» در واکنش به اخباری مبنی بر آغاز فعالیت حراج شمش طلا توسط بخش خصوصی با همکاری این بانک گفت: فعالیت رسمی بانک کارگشایی در این حوزه، فقط با تعامل و همکاری مرکز مبادله ارز و طلای ایران است که به‌ طور رسمی انجام می‌گیرد و با این مرکز تفاهم‌نامه داریم. بر این اساس بانک کارگشایی به جز این مرکز که تحت نظارت بانک مرکزی است، هیچ فعالیت دیگری در بحث حراج شمش طلا با بخش خصوصی ندارد.

وی در خصوص این شائبه که گفته شده حراج توسط بانک کارگشایی برگزار می‌شود، ادامه داد: بانک‌های کارگشایی در سراسر کشور خدماتی را برای مشتریان حقیقی و حقوقی در دستور کار دارند که طبق آن مشتریان می‌توانند طلا یا شمش خود را به‌ صورت امانی در این بانک بگذارند. در نتیجه هیچ فعالیت مستقلی مبتنی بر حراج شمش با همکاری بخش خصوصی به جز تعامل و همکاری با مرکز مبادله در این بانک صورت نمی‌گیرد.

در واقع ما به‌ صورت رسمی فقط با مرکز مبادله ایران حراج را انجام می‌دهیم و هیچ فعالیت غیررسمی در این بخش انجام نمی‌شود. البته پیش از این فعالیت‌هایی در این خصوص انجام می‌شد که با توجه به راه‌اندازی مرکز مبادله ارز و طلای ایران در چارچوب قوانین بانک مرکزی، متوقف شد.

طبق اعلام بانک مرکزی، نیازی گفت: هر شخص حقیقی و حقوقی می‌تواند در بانک کارگشایی افتتاح حساب داشته باشد، اما این بدان معنا نیست که بخش خصوصی در یکی از شعب ما برای برگزاری حراج شمش اقدام کرده باشد. در واقع بخش خصوصی تنها می‌تواند در بانک کارگشایی، افتتاح حساب داشته باشد، اما نمی‌تواند ادعا کند با همکاری ما اقدام به حراج شمش طلا خواهد کرد؛ چرا که فعالیت در این خصوص نیاز به کسب مجوز قانونی از بانک مرکزی دارد و فعلا نیز فقط مرکز مبادله ایران عهده‌دار برگزاری حراج است.

منبع: خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)

عناوین برگزیده
ماموریت کلیدی ICC
اتاق بازرگانی بین‌المللی چه نقشی در عبور از بحران‌های جهانی و تجارت پایدار دارد؟

ماموریت کلیدی ICC