به گزارش می متالز، در جلسهای با حضور معاون طرح و برنامه، معاون امور معادن، سرپرست سازمان زمینشناسی، رییس کمیته معدن مجلس شورای اسلامی و مدیران ایمیدرو ، چگونگی اجرایی شدن نقشه راه معدن برگزار شد.
در این جلسه سعید زرندی گفت: نقشه راه معدن با تلاش و زحمات زیادی تدوین شده و باید با جدیت اجرایی شدن آن در دستور کار معاونتها قرار گیرد.
وی افزود: وظایف سازمانهای بخش معدن بهطور مشخص، تعیین شده و در سال جاری بهطور منظم رصد و پایش میشود.
معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت عنوان کرد: بخش معدن ظرفیت بالایی در اقتصاد ایران دارد و در شرایط کنونی کشور باید از این فرصت بیشتر بهرهمند شویم.
زرندی گفت: افزایش رقابتپذیری در معدن و صنایع معدنی، تلاش برای یافتن راهکار حل مشکلات معادن بزرگ و کوچک، کمک به نوسازی تجهیزات و ایجاد زیرساختهای مورد نیاز معادن از مهمترین موضوعات مطرح شده در این نقشه راه است.
وی تصریح کرد: معادن و صنایع معدنی به دلیل برخورداری از قابلیت تولید محصولات صادراتی در ارزش افزوده صادراتی، تنوع و پراکندگی ذخایر معدنی می تواند به رشد و توسعه مناطق غیر برخوردار و محروم کشورکمک کند.
معاون طرح و برنامه افزود: به منظوردستیابی به هر یک از اهداف اصلی تعریف شده در سند نقشه راه، سیاست های اصلی به تفکیک هر یک از راهبردها در 72 شاخص تعریف شده است.
زرندی گفت: باید نقشه راه معدن با اولویتبندی، عملیاتی شود و ایمیدور و سازمان زمینشناسی این نقشه را در اولویت اقدامات خود قرار دهند.