به گزارش می متالز، منصور یزدی زاده؛ مدیرعامل ذوب آهن دراین باره میگوید: در حالی سال گذشته یکی از بهترین دورههای تولید را سپری کردیم که توانستیم رکوردی مناسب را ثبت کنیم؛ به طوریکه تولید ۲ میلیون و ۴۱۰هزار تن چدن را شاهد بودیم. این رکود با فعالیت ۲ کوره صورت گرفته و چنانچه ۳ کوره به تولید میپرداختند، قطعا به ۳ میلیون تن تولید چدن میرسیدم. حال طبق برنامهریزیهای صورت گرفته قرار است در سال ۹۸ به تولید ۳ میلیون و ۵۰ هزار تنی چدن برسیم.
به گفته یزدیزاده یکی از مشکلات «ذوب» رسیدن به پایداری در زمینه تامین مواد اولیه است که در این زمینه اقدامهای مناسبی صورت گرفته است؛ بهطوریکه تعیین ۲۶.۵ درصد نرخ شمش فولاد خوزستان، بسیاری از مشکلات و چانهزنیها در این زمینه را رفع کرده است.
یزدیزاده همچنین تاکید دارد: بحث پایداری در زمینه تامین آب نیز از دیگر اقدامهای مهم است. هر چند امسال به واسطه بارشهای مناسب، مشکلی در این زمینه نخواهیم داشت، اما برنامه ریزی شده با بهرهمندی از پسابهای منطقه، آب صنعتی مصرفی تامین شود.
همچنین در زمینه سرمایه در گردش نیز اقدامهای مناسبی صورت گرفته است؛ دریافت سند برخی اموال، مذاکره با بانک مرکزی و بانکهای عامل سبب خواهد شد داراییهای مولد به نقدینگی تبدیل شود و به این ترتیب بحث سرمایه در گردش منفی «ذوب» تا حدود زیادی حل شود. وی در صحبت دیگری عنوان کرد: در جلسه با انجمن زغالسنگ، تصمیم گرفته شد قیمت ذغال به تابع نسبتی از شمش باشد که به 26.5 درصد رسید. جعفر سرقینی؛ معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در اسفندماه سال گذشته با اشاره به توافق شرکت ذوب آهن و انجمن زغالسنگ عنوان کرده بود: قیمت خرید کنسانتره زغال سنگ توسط شرکت ذوب آهن بر مبنای ۲۶.۵ درصد قیمت شمش فولاد خوزستان در بورس کالا و برپایه مشخصات فنی مشخص شده از تاریخ یک آذر سال جاری اجرایی شود.