تاریخ: ۲۹ آبان ۱۴۰۳ ، ساعت ۲۳:۰۸
بازدید: ۳۹
کد خبر: ۳۵۹۲۲۵
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
ارزش بازار سیمان فارس و خوزستان ۱۸۴۸ درصد بالاتر از بهای تمام‌شده سرمایه‌گذاری بود؛

سیمان آبیک در پرتفوی بورسی "سفارس" درخشید

سیمان آبیک در پرتفوی بورسی
‌می‌متالز - بیشترین ارزش بازار "سفارس" نیز در اختیار «سیمان آبیک» با مبلغ ۶ هزار و ۲۵۷ میلیارد تومان بود که در این دوره با افزایش ارزش بازار ۱۹۴ میلیارد تومانی همراه بود.

به گزارش می‌متالز، شرکت سیمان فارس و خوزستان در گزارش فعالیت ماهانه منتهی به مهرماه سال ۱۴۰۳ (سال مالی منتهی به اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴) میزان مبلغی که در راستای بهای تمام‌شده سرمایه‌گذاری در این دوره به ثبت رساند برابر با یک هزار و ۲۷۶ میلیارد تومان بود. این مبلغ نسبت به شهریورماه با افزایش ۴۴۴ میلیون تومانی همراه بود

"سفارس" سرمایه‌گذاری که در این دوره ماهانه انجام داد مربوط به شرکت‌های حاضر در بازار و خارج از بازار سرمایه بود. بیشترین تمرکز سرمایه‌گذاری این شرکت مربوط به حوزه بازار سرمایه با مبلغ یک هزار و ۲۱۱ میلیارد تومان بود و مابقی آن نیز شرکت‌های خارج از بازار سرمایه رقم خورد.

عمده‌ترین بهای تمام‌شده سرمایه‌گذاری "سفارس" در پرتفوی بورسی مربوط به «سیمان، آهک و گچ» با یک هزار و ۲۰۸ میلیارد تومان بود در بخش خارج از بورس نیز بیشترین بهای تمام‌شده سرمایه‌گذاری به «ماشین‌آلات و تجهیزات» با ۲۶ میلیارد تومان اختصاص‌یافته است.

سیمان آبیک در پرتفوی بورسی
شرکت سیمان فارس و خوزستان در مهرماه سال جاری، ارزش بازاری که شناسایی کرد برابر با ۲۳ هزار و ۵۹۹ میلیارد تومان بود. بیشترین ارزش بازار سرمایه‌گذاری "سفارس" در مهرماه مربوط به بخش «سیمان، آهک و گچ» با ۲۳ هزار و ۳۵۳ میلیارد تومان بود. پس‌ازآن نیز بخش «فعالیت‌های کمکی به نهاد‌های مالی واسط» با ۱۴۵ میلیارد تومان بیشترین ارزش بازار را از آن خودکرده است. 

بیشترین ارزش بازار "سفارس" نیز در اختیار «سیمان آبیک» با مبلغ ۶ هزار و ۲۵۷ میلیارد تومان بود که در این دوره با افزایش ارزش بازار ۱۹۴ میلیارد تومانی همراه بود. شرکت بعدی که عمده‌ترین ارزش بازار را به خود اختصاص داده مربوط به «سیمان فارس» بوده که ارزش بازار سرمایه‌گذاری در این شرکت سرمایه‌گذاری ۳ هزار و ۳۶۳ میلیارد تومان بوده است.

"سفارس" با سرمایه ثبت‌شده ۵۶۲ میلیارد تومان طی عملکرد ۵ ماهه سال مالی منتهی به اردیبهشت‌ماه سال ۱۴۰۴ از محل سود سهام محقق‌شده درآمدی بالغ‌بر ۲ میلیارد و ۲۰۵ میلیون تومان درآمد داشت، شرکت در انتهای مهرماه چندین شرکت با بهای تمام‌شده یک هزار و ۲۱۱ میلیارد تومان در پرتفوی بورسی خود داشت که با رشد ۱۸۴۸ درصدی به مبلغ ۲۳ هزار و ۵۹۹ میلیارد تومان رسیده است.

منبع: بورس نیوز

عناوین برگزیده
اجاره بدون پورسانت
ورود شورای‏‌شهر نیویورک به مساله «مسکن»؛ پرداختی مستاجر‌ها به آژانس‏‌ها متوقف شد

اجاره بدون پورسانت