تاریخ: ۰۴ آذر ۱۴۰۳ ، ساعت ۲۰:۵۳
بازدید: ۱۵۹
کد خبر: ۳۵۹۷۷۷
سرویس خبر : اجتماعی

مسیر مسوولیت اجتماعی فولاد مبارکه؛ توانمندسازی و تنیده بر تار و پود نقشی مسوولانه

مسیر مسوولیت اجتماعی فولاد مبارکه؛ توانمندسازی و تنیده بر تار و پود نقشی مسوولانه
‌می‌متالز - یکی از گفتمان‌ها و رویکرد‌های اصلی شرکت فولاد مبارکه در بیست‌ویکمین نمایشگاه ایران متافو، گفتمان مسیر مسوولانه است که در قالب نمایشگاهی در کنار سالن ۳۸A خودنمایی می‌کند. چرا که این شرکت به عنوان یک صنعت مادر، مسوولیت‌هایی نسبت به جامعه پیرامون خود دارد که شامل رعایت استاندارد‌های مسوولیت‌های اجتماعی و اشتغال‌زایی و توانمندسازی محیط پیرامونی است.

به گزارش می‌متالز، یکی از گفتمان‌ها و رویکرد‌های اصلی شرکت فولاد مبارکه در بیست‌ویکمین نمایشگاه ایران متافو، گفتمان مسیر مسوولانه است که در قالب نمایشگاهی در کنار سالن ۳۸A خودنمایی می‌کند.

فولاد مبارکه به عنوان یک صنعت مادر، مسوولیت‌هایی نسبت به جامعه پیرامون خود دارد که شامل رعایت استاندارد‌های مسوولیت‌های اجتماعی و اشتغال‌زایی و توانمندسازی محیط پیرامونی است.

این شرکت با محوریت اشتغال و توسعه پایدار الگوی نوین مسوولیت‌های اجتماعی خود را در ۵ شهرستان در شرق اصفهان اجرا نموده است. در بیش از ۱۰۰ روستا‌های این مناطق کانون‌های پیشرفت روستا تشکیل و جهت توانمند سازی و آموزش اقشار مختلف جامعه اقدامات قابل قبولی انجام پذیرفت.

از نتایج مهم این الگو شناسایی مسائل و مشکلات هر منطقه، و اولویت بندی مسائل و ارائه راهکار برای حل مساله است. تدوین سند پیشرفت مناطق و تدوین چشم‌انداز آینده روستا از دستاورد‌های این امر محسوب می‌شود.

مسیر مسوولیت اجتماعی فولاد مبارکه؛ توانمندسازی و تنیده بر تار پود نقشی مسوولانه

از نکات مهم این الگو مشارکت مردم در پیشرفت روستا و جامعه خود و شبکه‌سازی بین فعالین محلی است که توانمندی‌های خود را به اشتراک می‌گذارند و این امر به کارآفرینی و ایجاد و پایداری مشاغل منجر شده است. به عنوان مثال با مساعدت ۱۲ میلیاردی با مشارکت و همکاری خود مردم ۷۷ میلیارد پروژه شروع و یا تکمیل شده است که مصداق مشارکت مردم و اینکه پیشرفت را مردم رقم می‌زند است.

این الگو در حال حاضر در دو شهرستان مجاور شرکت فولاد مبارکه نیز در دست اجرا است و هدف فولاد مبارکه تبدیل به یک الگوی نوین اجتماعی در سطح کشور است.

با اجرای این الگو در شرق شهر اصفهان گذشته، برای ۴۳۱ نفر از افراد در این مناطق شغل جدید ایجاد شده و به بیش از ۵۹۰۰۰ نفر ساعت خدمات آموزشی و مشاوره و بازدید‌های آموزشی ارائه شده است.

این اقدامات نشان‌دهنده تلاش فولاد مبارکه برای توسعه و تکامل منطقه و ایجاد فرصت‌های شغلی جدید، ارائه خدمات مختلف فرهنگی و اجتماعی و توسعه پایدار در جامعه است.

مسیر مسوولیت اجتماعی فولاد مبارکه؛ توانمندسازی و تنیده بر تار پود نقشی مسوولانه

منبع: پایگاه خبری - تحلیلی ایراسین

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده