به گزارش میمتالز به نقل از تاصیکو، پس از این بازدید، نشستی با حضور مدیرعامل و مدیران کارخانجات کاشی و سرامیک الوند برگزار شد. این نشست به منظور بررسی میزان پیشرفت پروژه، رفع موانع و کنترل دقیق طرح توسعه در محل کارخانه برگزار شد.
در این جلسه، «مرتضی دریس» مدیرعامل کاشی الوند، ضمن ارائه گزارش کاملی از ساختار پروژه و آخرین اقدامات انجام شده عنوان کرد: کاشی الوند با پذیرش ریسک نوسانات بازارهای داخلی و خارجی این پروژه را آغاز کرده است و تلاش میکنیم طبق زمانبندی تجهیزات مورد نیاز را تامین کنیم.
در ادامه «امیرحسین نادری» مدیرعامل هلدینگ صدرتامین به تسریع در تأمین مالی به منظور خرید تجهیزات و بهرهبرداری سریعتر از پروژه تاکید کرد و افزود: صنعت کاشی و سرامیک به دلیل وابستگی به سیاستهای ارزی و تأثیرات بینالمللی، یکی از صنایع پرریسک است بنابراین باید به زمان به عنوان سرمایه نگاه کرد.
نادری با اشاره به جایگاه برجسته کاشی الوند در این صنعت اظهار داشت: الوند با مدیریت شایسته و تیم قوی خود تا امروز کارنامهی خوبی داشته است، اما در این صنعت پویا نیاز است که روزانه عملکرد خود را ارزیابی کرده و در مقایسه با شرکتهای پیشرو خارجی ارتقا یابد، همگام شدن با بازارهای جهانی و بهروزرسانی مداوم اطلاعات کلید پیشرفت در این صنعت است.
وی همچنین بر لزوم توسعه و شناسایی بازارهای جدید، بهروزرسانی محصولات متناسب با نیاز بازار و اهمیت تأمین مالی مناسب و پرداخت به موقع تعهدات برای موفقیت پروژهها تأکید کرد.
مدیرعامل تاصیکو صادرات محصولات کاشی و سرامیک را معادل صادرات فرهنگ ایرانی دانست و بر اهمیت کیفیت محصول نهایی در معرفی فرهنگ ایرانی به بازارهای بینالمللی تاکید کرد.
نایب رئیس هیات مدیره صدرتامین نیروی انسانی را سرمایه اصلی سازمان دانست و با تاکید بر رعایت و حفظ ایمنی و سلامت در محیط کار افزود: میبایست با آموزش و اجرای سختگیرانه در اجرای قوانین ایمنی از این سرمایه ارزشمند انسانی در محیط صنعتی محافظت کنید.
در ادامه این جلسه «سعید عبودی» رئیس هیات مدیره صدرتامین بر شتابدهی به پیشرفت پروژه و اهمیت شناسایی بازارهای جدید تأکید کرد و افزود: همافزایی درونگروهی و تولید محصولات با کیفیت بالا مطابق با انتظارات بازار، باید به عنوان اولویتهای اصلی الوند قرار گیرد که این امر نه تنها جایگاه الوند را حفظ و ارتقا میبخشد بلکه برای برند شرکتهای همگروه نیز ارزشآفرینی میکند.
لازم به ذکر است پروژه تولید سرامیک نیمهاسلب شرکت کاشی و سرامیک الوند یکی از طرحهای توسعهای هلدینگ صدرتامین است که در مردادماه ۱۴۰۳ آغاز شد. این پروژه با سرمایهگذاری ۱۰ میلیون یورویی در حال اجرا است و پس از بهرهبرداری، ظرفیت تولید سالانه ۲,۱۰۰,۰۰۰ مترمربع خواهد داشت. طبق محاسبات صورت گرفته، ۴۰ درصد از تولید این خط به صادرات اختصاص خواهد یافت.
خط تولید نیمهاسلب کاشی الوند به تولید سرامیکهای سایز بزرگ شامل ابعاد ۱۲۰×۱۲۰، ۹۰×۱۸۰ و ۸۰×۱۶۰ اختصاص دارد. این محصولات به دلیل طراحی بهروز و کاربرد گسترده در نمای ساختمان و کف، محبوبیت بالایی در بازار دارند. تکنولوژی استفاده شده در این خط تولید، از کشورهای ایتالیا و چین تامین شده است و محصولات تولیدی با تقاضای روز بازارهای داخلی و خارجی همخوانی دارند.