به گزارش میمتالز، مدیرعامل فولاد مبارکه گفت: آزمایشگاه صنعت ۴.۰ پیشرفتهترین و بهروزترین امکانات را در زمینه رباتیک، هوش مصنوعی، اینترنت اشیاء، ساخت افزایشی، واقعیت افزوده و مجازی و کارخانه هوشمند برای دانشجویان، استادان و فعالان زیستبوم فناوری و نوآوری فراهم میکند.
محمدیاسر طیبنیا، تعامل مستقیم دانشگاه و صنعت فولاد در یک محیط آموزشی عملیاتی پویا برای دستیابی به راهکارهای نوآورانه مبتنی بر فناوریهای جدید صنعت ۴.۰ را از جمله اهداف راهاندازی این آزمایشگاه صنعتی برشمرد و افزود: همچنین فرهنگسازی در بین جامعه مهندسان و متخصصان صنعت فولاد برای تسریع در به کارگیری فناوریهای نوظهور و رشد مهارتها و دانش علمی دانشجویان برای استفاده از نسل جدید صنعت و فناوری و ورود به بازار کار از دیگر اهداف راهاندازی این آزمایشگاه است.
جمالینژاد استاندار اصفهان بر هوشمندسازی صنایع و ورود به فرآیند هوش مصنوعی و توسعه خودکارسازی صنعت به عنوان مهمترین برنامهریزیهای صنایع استان تاکید کرد و گفت: فولاد مبارکه به عنوان مادر صنعت باید با حمایت از شرکتهای دانشبنیان و صنایع کوچک زمینه ورود آنان را به هوشمندسازی و افزایش بهرهوری و تولید فراهم سازد.
این آزمایشگاه به مساحت ۵۰۰ مترمربع شامل دو سالن مرکز رباتیک صنعت۴.۰ و یک فضای زیرساختی با واقعیت افزوده و تجهیزات مکانیکی ساخته شده است.