به گزارش میمتالز، محسن صادقی صبح امروز در جلسه شورای برنامهریزی و توسعه استان این شورا را بالاترین نهاد تصمیمگیری در زمینه توسعه اجتماعی و اقتصادی استان دانست و اظهار داشت: باید تیمهای کارشناسی و کارگروههای مربوطه با جدیت بیشتری فعالیت خود را پیش ببرند چرا که تصمیمگیری در شورای برنامهریزی و توسعه بستگی به نتیجه کار این کارگروهها دارد.
وی با اشاره به اینکه فعالیت فرابخشی در تولید محتوا و اولویتسنجی برای کارگروههای ذیل شورای برنامهریزی و توسعه استان بادی مورد توجه باشد، تصریح کرد: توجه به موضوعات اصلی توسعه، مهمترین رویکرد این شورا محسوب میشود.
استاندار زنجان با تأکید بر اینکه متاسفانه تخصیص تنخواه از اعتبارات استانی برای طرحهای عمرانی بسیار پایین بوده و فقط ۲ هزار میلیارد ریال تخصیص یافته است، ادامه داد: این رقم حتی کمتر از ۱۰ درصد از مجموع اعتبار بوده و باید اذعان کرد که این مبالغ کمکی به پیشرفت و پیشروی پروژهها نخواهد کرد.
وی با اشاره به اینکه روند فعلی تخصیص اعتبارات به استانها نمیتواند در توسعه و رشد استان تاثیر آنچنانی داشته باشد و نیاز به تغییر دارد، یادآور شد: از سویی ما نیازمند اصلاح نظام تخصیص اعتبار به استانها به ویژه در مناطق سردسیر هستیم.
وی همچنین در پایان سخنان خود موضوع بازگشت ۱۵ درصدی حقوق دولتی معادن به استانها را یک گام مهم عنوان کرد و خاطر نشان ساخت: نمایندگان مجلس نیز باید این مساله را به جد پیگیری کنند تا در این زمینه به حق خود برسیم.
استاندار زنجان با تاکید بر اینکه باید از آغاز و کلنگزنی پروژههای جدید در استان جلوگیری کنیم، تشریح کرد: بدون اطمینان از تامین و تخصیص اعتبارات نمیتوان طرح جدیدی را آغاز نمود و باید در این راستا با برنامهریزی پیش رفت.
همچنین در این جلسه محمد شعاعی، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار نیز به تخصیص دیر اعتبارات در منطقه سردسیری، چون زنجان که موجب تاخیر در اجرای پروژهها و عدم پیشرفت فیزیکی آنها اشاره کرد و گفت: از سویی موکول شدن روند اجرایی طرحها به سال آینده، خود تورمزا بوده و عامل ناترازی میشود.
وی خاطرنشان کرد: باید تدبیری صورت گیرد تا تخصیص اعتبارات به مناطق سردسیر زودتر انجام شود که این مسأله زمینهساز عدالت در پرداختها خواهد بود.
در ادامه احمد خداوردی، رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان زنجان نیز با اشاره به اینکه موضوع تخصیص اعتبار برای مناطق سردسیر امسال در دستور کار بوده است، اظهار کرد: در این راستا ۹ استان سردسیر کشور از جمله استان زنجان تنخواه را برای پروژههای خود دریافت کردهاند.
خلیل قاسملو، معاون هماهنگی برنامه و بودجه سازمان مدیریت و برنامهریزی استان زنجان نیز در این جلسه با بیان اینکه بودجه استان شامل اعتبارات تملک دارایی سرمایهای (عمرانی) و بودجه هزینهای بوده است، افزود: اعتبار تملک داراییهای سرمایهای (عمرانی) این استان در سال جاری ۲۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال است.
وی با اشاره به اینکه ۵۷۴ پروژه در سطح استان با ۲۰ هزار و ۴۶۰ میلیارد ریال اعتبار تعریف شده است، اظهار کرد: تاکنون ۶۰.۴ درصد این اعتبارات تخصیص یافته است.
معاون هماهنگی برنامه و بودجه سازمان مدیریت و برنامهریزی استان زنجان میزان تخصیص اعتبارات عمرانی استان در سال گذشته را ۶۰.۱ درصد اعلام کرد.
منبع: خبرگزاری تسنیم