به گزارش میمتالز، حال در این رابطه ولیالله بیاتی، سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها به بررسی این مساله پرداخت.
حمایت از بخش مولد صنعتی کشور به لحاظ مالیاتی در لایحه بودجه ۱۴۰۴ مدنظر قرار گرفته که در همین راستا، کاهش ۵ درصدی مالیات بخش تولید در بودجه پیشبینی شد. این امر به افزایش جذابیت سرمایهگذاری در بخش صنعت کشور در مقابل حوزههای دیگر مانند دلالی و واسطهگری منجر میشود. افزایش رقابتپذیری تولیدات صنعتی داخلی در بازارهای داخلی و همچنین رقابت در بازارهای خارجی از دیگر مزیتهای کاهش مالیات تولید و بخش صنعتی کشور هستند.
مسائلی از قبیل ناترازی انرژی مشکلاتی را برای تولیدکنندگان به وجود آورده است. قطع برق و گاز صنایع و تعطیلیهای گاهوبیگاه هزینه زیادی به تولید وارد میکند. با توجه به این مشکلات، نیاز است به لحاظ مالیاتی از این بخش حمایت به عمل بیاوریم. هر چقدر از حوزه تولید و صنعت کشور حمایت کنیم، در واقع به اقتصاد ملی کمک کردهایم. تولید، موتور محرکه اقتصاد کشور است و به افزایش اشتغال منجر میشود. در مجلس تلاش کردیم حتیالاامکان از بخش تولید حمایت کنیم. امیدواریم در ادامه بتوانیم اقدامات جدیتری در این حوزه انجام دهیم.
سازمان امور مالیاتی امسال طرح مثبتی را تحت عنوان مشارکت مردم در تعیین محل مصرف مالیاتها به اجرا گذاشت. در لایحه بودجه ۱۴۰۴ مصوب کردیم که این طرح برای سال آتی هم ادامه پیدا کند. در همین راستا به نفع توسعه زیرساختهای صنعتی کشور نیز از محل نشاندار کردن مالیات توسط مودیان بیشاز ۴۰ پروژه مرتبط با توسعه و تجهیز شهرکهای صنعتی توسط مودیان از محل مالیات پرداختیشان تامین مالی شده است.