به گزارش میمتالز، داوود بهمنینژاد، سیمان ایلام با اشاره به اینکه شرکت سیمان ایلام ۳ برابر بازار داخلی استان ظرفیت تولید دارد، اظهار داشت: بخشی از سیمان ایلام به استانهای همجوار و بخش دیگر آن صادر میشود که طبیعتاً نیازمند حمایت بخش حمل و نقل برای انجام این مهم هستیم.
وی با اشاره به رو به افول رفتن شرکت سیمان ایلام از سال ۹۴ به دلیل محدودیت صادرات به کشور عراق به عنوان بازار اصلی صادرات افزود: این امر سبب فرسوده شدن تجهیزات و همچنین بالا رفتن هزینههای نگهداری شده است.
بهمنینژاد با اشاره به اینکه محدودیتهای برق سبب کمبود سیمان در بازار ایلام و افزایش قیمت توسط دلالان شد، تصریح کرد: در فصل سرما نیز محدودیتهای گاز سبب بروز چالشهایی برای تولید در کارخانه سیمان ایلام میشود.
وی با بیان اینکه شرکت سیمان ایلام با پشت سر گذاشتن بسیاری از مشکلات، چون تعمیر بخشی از فرسودگی تجهیزات و حل بخشی از مشکلات مالی، محدودیت و ناترازیها در انرژی، همچنان با هدف اشتغالزایی و ایجاد توسعه استانی نقشآفرینی دارد، ادامه داد: علت اصلی تفاوت قیمت محصول در بسیاری از استانهای کشور، تفاوت در میزان عرضه و تقاضاست؛ در استان ایلام با توجه کم بودن میزان تقاضا، قیمت بیشتر است.
مدیرعامل کارخانه سیمان ایلام با اشاره به اینکه ۸۰ درصد صادرات سیمان ایلام از طریق مرزهای جنوبی کشور انجام میشود، گفت: روزانه ۲۰۰ هزار تن کلینکر به عنوان یک محصول افزودنی در مصالح ساختمانی صادر میشود و امیدواریم با همراهی مدیریت گمرک استان بیشترین حجم از صادرات در مرز بینالمللی مهران صورت پذیرد.
منبع: خبرگزاری تسنیم