به گزارش میمتالز، «درویشعلی حسنزاده» مدیرکل صمت استان گلستان، ضمن بیان مطلب فوق اظهار کرد: سال گذشته با استفاده از ظرفیت تسهیلات مشاغل خانگی، پشتیبان و تبصره ۱۸ که در اختیار خودمان بود ۳۵ واحد تولیدی - صنفی احیا و مورد حمایت قرار گرفتند.
وی در خصوص مشکلات و نحوه حمایت از کارگاههای تولیدی افزود: حمایت از واحدهای تولیدی- صنفی همچنین واحدهایی در قالب پشتیبان از طریق بستههای مصوب ابلاغی انجام میشود، این اقدام با همکاری اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی که منابع مشاغل خانگی و پشتیبان در اختیارشان است، صورت میگیرد.
مدیرکل صمت استان گلستان ادامه داد: واحدهایی که ظرفیت دارند به بانک معرفی و با منابع تسهیلاتی مورد حمایت قرار میگیرند.
وی از شناسایی ۳۵ واحد تولیدی نیازمند احیا خبر داد و یادآور شد: این واحدها با تسهیلاتی بالغ بر۴۰ میلیارد تومان مورد حمایت قرار گرفتند، فعالیت این دستگاهها بر اساس رستههای مورد تاییدی که ابلاغ شده صورت گرفت.
حسنزاده در ادامه تاکید کرد: در قالب تسهیلات پشتیبان بیشترین تسهیلات حمایتی در حوزه کارگاه خیاطی و توسعه آن ارائه شده است، همچنین از محل تبصره ۱۸ استفاده کردیم و یا از تسهیلات نهضت احیا برای کمک به واحدهای تولیدی استفاده شد.
وی صحبتهایش را اینگونه ادامه داد: در حوزههای تولیدی فنی مانند تراشکاری، سیستمهای برشکاری، خط تولید محافظ برق تسهیلات حمایتی تزریق شد که کار خیلی خوب توسعه پیدا کرده است، حتی در حوزههایی مانند طلاسازی که اهمیت داشت این امکان و ظرفیت فنی را در اختیار داشتند از تسهیلات برخوردار شدند.
مدیرکل صمت استان گلستان در خصوص سقف تسهیلات حمایتی با توجه به وضعیت بازار گفت: میزان تسهیلات بستگی به وضعیت طرح دارد بعضی با ۵۰۰ میلیون تا یک میلیارد تومان کارشان انجام میشود ولی برخی واحدها ماشینآلاتی که میخواهند خریداری کنند با مشکلاتی مواجه شدند.
منبع: شاتانیوز