![«محمود مصرینژاد» مرد برگزیده سال فولاد ایران آسمانی شد «محمود مصرینژاد» مرد برگزیده سال فولاد ایران آسمانی شد](/files/fa/news/1403/11/19/632335_625.jpg)
به گزارش میمتالز، گفته شده در صورت احیای این کارخانه فعالیت کارگران امکانپذیر است و قرار شده ذیل ستاد استانی اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی در استان کرمان و با هدایت امور توسط دادستان مرکز استان از تملک این کارخانه توسط بانک جلوگیری به عمل آید.
اواخر آبانماه امسال رییس کل دادگستری استان کرمان اعلام کرد که از ابتدای سال جاری ۳۶ واحد تولیدی در ۱۰ شهرستان استان مورد بازدید مقامات قضایی قرار گرفت و با رفع مشکلات آنها از بیکار شدن ۲ هزار و ۳۰۰ نیروی کار جلوگیری شده است.
همچنین براساس آماری که مسوولان قضایی استان کرمان مرتبط با سال گذشته اعلام کردهاند در سال ۱۴۰۲ از بیکاری حدود ۹ هزار کارگر و تکنیسین در استان جلوگیری شده و دهها واحد تولیدی که در آستانه تعطیلی بودند نیز به عرصه تولید بازگشتند.
آنطور که روابط عمومی دادگستری کل کرمان صبح یکشنبه اعلام کرده با طرح مشکلات یک واحد تولیدی در حوزه بدهیهای بانکی و تملک این واحد از سوی بانک عامل در نشست ستاد استانی اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی در ابعاد حقوقی و قضایی استان، مقرر شده با تشکیل کمیتهای تخصصی در زیرمجموعه این ستاد و با مسوولیت دادستان کرمان، طی یک هفته به نحوی برنامه ریزی شود که پیچ و مهرههای این کارخانه باز نشود و این واحد تولیدی بتواند در همین محل به تولید خود ادامه دهد تا از بیکاری ۳۵ کارگر این مجموعه نیز جلوگیری به عمل آید.
رییس کل دادگستری استان کرمان درباره روند حل مشکلات این واحد تولیدی با تشریح بخشی از مشکلات این کارخانه توضیح داد: از راهکارهای مطرح شده از سوی متخصصان برای حل مشکلات این واحد تولیدی، اعلام ورشکستگی، تعطیلی آن و در نهایت تملیک محل کارخانه از سوی بانک عامل است که در صورت تحقق این کار، ماشینآلات این کارخانه باید باز و بنا به نظر مدیرعامل آن به محل جدید منتقل شود یا در انبار قرار گیرد.
حجتالاسلام ابراهیم حمیدی افزود: ستاد استانی اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی تلاش میکند با تشکیل کمیته زیرمجموعه این ستاد با مسوولیت دادستان کرمان و با همکاری اداره کل صمت، اتاق بازرگانی، بانک عامل و بسیج مهندسان مشکل این واحد تولیدی برطرف شود.
وی افزود: این واحد تولیدی از واحدهای برتر استان بوده که کیفیت محصولات تولیدی آن نیز مورد تایید کارشناسان مربوطه قرار دارد و در صورت فعال شدن مجدد آن، زمینه اشتغال مستقیم ۴۵ نفر در آن فراهم میشود؛ از این رو تلاش میشود مقدمات تداوم فعالیت آن با بهرهگیری از ظرفیتهای قانونی موجود فراهم و از انتقال ماشینآلات آن و بیکاری کارگران فعلی کارخانه جلوگیری شود.
حمیدی اظهارداشت: در ستاد استانی اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی در ابعاد حقوقی و قضایی به دنبال آن هستیم که مصوبات اجرایی برای حل مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی محقق شود.
رییس کل دادگستری کرمان در ادامه به طرح مشکلات کارخانه فولاد راور درباره تعرفههای گاز نیز اشاره کرد و گفت: استدلال منطقی به منظور تغییر تعرفههای گاز این واحد صنعتی وجود دارد که در این زمینه مصوبات لازم انجام شد تا زمینه تداوم اشتغال ۴۰۰ کارگر در این منطقه فراهم شود.
وی همچنین به تامین آب مورد نیاز یک واحد تولید تخم مرغ نیز اشاره و بیان کرد: براساس نظر کارشناسان مربوطه تاکنون بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری شخصی در این واحد تولیدی انجام شده است و از این رو دستگاه قضا برای تامین آب بهداشتی مورد نیاز این واحد تولیدی پای کار آمده و مصوبات لازم محقق شد.
این جلسه ستاد استانی اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی در ابعاد حقوقی و قضایی به منظور تدوین راهکارهای رفع مشکلات سه واحد تولیدی برگزار شد تا ضمن حل مشکلات این واحدهای تولیدی از بیکاری کارگران این مجموعهها نیز جلوگیری به عمل آید.