تاریخ: ۰۷ اسفند ۱۴۰۳ ، ساعت ۱۲:۴۴
بازدید: ۸۷
کد خبر: ۳۶۹۳۹۳
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

بهره‌برداری سازمان بورس از فناوری مالی در مقابله با تقلب

بهره‌برداری سازمان بورس از فناوری مالی در مقابله با تقلب
‌می‌متالز - مدیر پژوهش، توسعه و مطالعات اسلامی سازمان بورس گفت: از ابعاد مختلف با فناوری‌های مالی ازجمله فین تک و اینشورتک در تماس هستیم. سازمان بورس بهره‌بردار فناوری‌های مالی در حوزه مقابله با پولشویی و‌تقلب است.

به گزارش می‌متالز، محمدجواد آذری‌جهرمی وزیر اسبق ارتباطات در رویداد فینشورتک‌ که صبح امروز برگزار شد، گفت: در سال‌های اخیر در حوزه‌های مختلف فناوری مالی از جمله پرداخت وام خرد و ... رشد داشته‌ایم، اما در حوزه اینشورتک‌ها یا فناوری بیمه رشد قابل توجهی نداشته‌ایم.

وی افزود، راه چاره و پیشنهاد در شرایط کنونی این است که فعالان اقتصادی این حوزه باید مدل اشتراکی با پلتفورم‌های بزرگ ایجاد کنند. در این مدل دو طرف یعنی صاحبان فناوری و صاحبان پلتفورم‌های بزرگ باید در مطالبات خود هماهنگی ایجاد کنند.

وزیر اسبق ارتباطات گفت: با مدل اشتراکی میتوان اقتصاد این بخش را گسترش داد.

در ادامه این همایش محمدمهدی الحسینی دبیر اجرایی همایش گفت: ادبیات فین شورتک به تازگی در محیط اقتصادی کشورمان مطرح شده است. فین شورتک ترکیبی از تامین مالی، فناوری مالی و فناوری‌های مرتبط با حوزه بیمه است.

بهره‌برداری سازمان بورس از فناوری مالی در حوزه مقابله با پولشویی و‌تقلب

امیر سلامی مدیر پژوهش، توسعه و مطالعات اسلامی سازمان بورس نیز در این همایش گفت: چالش‌های مختلف و متعددی از سوی رگولاتور‌ها از جمله سازمان بورس در حوزه فناوری‌های مالی وجود دارد. این درحالی است که به هیچ عنوان نمی‌توان جلوی ورود تکنولوژی به زندگی روزمره را گرفت. البته نباید وظیفه ثبات بخشی در رگولاتوری را نیز فراموش کرد.

سلامی گفت: در بازار سرمایه از چند منظر با فین تک و فین شورتک در تماس هستیم، چه در مدیریت دارایی، چه مدیریت ریسک تا حوزه‌های مرتبط با اعتبار سنجی.

وی افزود، امروز با هوش‌های مصنوعی عامل رو به رو هستیم که فرآیند را به صورت کامل اجرایی میکند، به عبارت دیگر استفاده از فناوری‌های مالی می‌تواند منجر به ارائه خدمات با کیفیت‌تر شود. از سوی دیگر در حوزه‌های مقابله با تقلب و پولشویی نیز سازمان بورس به عنوان بهره‌بردار حوزه‌های فناوری مالی شناخته میشود.

وی گفت: تصور ما این است که در این حوزه‌ها اگر سند باکس‌ مشترک‌ داشته باشیم می‌توانیم دغدغه‌های رگولاتور را هم پوشش دهیم. سلامی در خاتمه گفت: از صندوق‌های جسورانه‌ای که به صورت تخصصی در این حوزه‌ها فعال شوند، در سازمان بورس و اوراق بهادار حمایت خواهیم کرد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

عناوین برگزیده