تاریخ: ۲۵ فروردين ۱۴۰۴ ، ساعت ۱۳:۵۵
بازدید: ۶۰
کد خبر: ۳۷۲۹۹۸
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
نوسانات قیمت ارز‌های دیجیتال - ۲۵ فروردین؛

بازار ارز‌های دیجیتال راکد شد

بازار ارز‌های دیجیتال راکد شد
‌می‌متالز - با سقوط ارز مانترا ۷۰ درصد بازار رمزارز قرمز پوش شده. با توجه به واکنش بیت‌کوین به خط روند نزولی خود، محتمل‌ترین سناریو‌های امروز چه خواهد بود؟

به گزارش می‌متالز، در حال حاضر ۷۰ درصد بازار ارز‌های دیجیتال در وضعیت منفی قرار دارد.

در ساعات اولیه امروز، بیش از نیمی از ۱۰ ارز بزرگ بازار به منطقه قرمز وارد شدند. بیت کوین پس از برخورد با خط روند نزولی کوتاه‌مدت خود، با کاهش قیمت مواجه شد. اتریوم نیز در یک دامنه نوسان ۵ درصدی گرفتار شده و ارز مانترا که نوزدهمین ارز بزرگ بازار رمزارز است، روز گذشته نزدیک به ۹۰ درصد از ارزش خود را از دست داد. این تحولات در سایه اخبار نسبتاً مثبت در حال رخ دادن است و کارشناسان بر این باورند که باید منتظر واکنش معامله‌گران به سقوط مانترا باشیم، زیرا این سقوط می‌تواند چالش‌های جدی برای کل بازار ارز دیجیتال ایجاد کند.

آخرین وضعیت بیت کوین و اتریوم

در حال حاضر، بیت‌کوین در محدوده ۸۴ هزار دلار در نوسان است. دامنه نوسانات بیت‌کوین در ۲۴ ساعت گذشته ۲.۷۵ درصد بوده و بین قیمت ۸۵،۴۳۲ دلار به عنوان بیشترین و ۸۳،۰۷۲ دلار به عنوان کمترین قیمت در حال تغییر است. تسلط بیت‌کوین بر بازار رمزارز با ۰.۲ درصد افزایش به ۶۳.۵۲ درصد رسیده است.

از منظر تحلیل تکنیکال در تایم فریم ۴ ساعته، بیت‌کوین پس از برخورد با خط روند نزولی خود در قیمت ۸۵،۴۳۲ با کاهش و بازگشت به روند نزولی خود واکنش نشان داده است. احتمال ریزش تا سطح حمایت ۸۲،۷۰۰ در مقایسه با صعود بیشتر به نظر می‌رسد. اما در صورت حمایت خریداران و افزایش قیمت بیت‌کوین، این ارز می‌تواند تا سطح مقاومت ۸۵،۲۲۰ بالا برود.

اتریوم به عنوان دومین ارز بزرگ بازار رمزارز در ۲۴ ساعت گذشته، ۱.۵۰ درصد رشد قیمت داشته و اکنون در قیمت ۱،۶۲۲ دلار معامله می‌شود. دامنه نوسانات ۲۴ ساعته اتریوم حدود ۵.۸۲ درصد است و بین قیمت ۱،۶۵۹ دلار به عنوان بیشترین و ۱،۵۶۰ دلار به عنوان کمترین قیمت در حال نوسان است.

از منظر تحلیل تکنیکال، اتریوم موفق به تثبیت قیمت بالای سطح حیاتی ۱۵۶۶ دلار شده است. اما این ارز همچنان با مقاومت مهم ۱۶۴۰ دلار مواجه است. به دلیل جو نزولی حاکم بر بازار رمزارز، به احتمال زیاد اتریوم در روز‌های آینده بین این دو سطح حمایت و مقاومت نوسان خواهد داشت. در صورت از دست دادن سطح حمایت مذکور، حمایت بعدی ۱۵۰۰ دلار خواهد بود و در صورت شکست سطح مقاومت، مقاومت بعدی در قیمت ۱۶۸۰ دلار قرار دارد.

عجیب‌ترین اتفاق در ۲۴ ساعت گذشته: سقوط مانترا

روز گذشته، مانترا OM، نوزدهمین ارز بزرگ بازار ارز دیجیتال، با سقوطی حدود ۹۰ درصدی رو‌به‌رو شد. این رویداد بزرگ‌ترین سقوط از زمان ریزش لونا در سال ۲۰۲۲ است که بازار رمزارز را تحت تأثیر قرار داد. کارشناسان در حال بررسی علت این ریزش هستند.

وضعیت ارز‌های برنده و بازنده در میان ۱۰۰ ارز برتر بازار

امروز، دامنه سود ارز‌های برنده به ۱۵ درصد رسید. با وجود سقوط مانترا، کارشناسان این افزایش را به آرامش قبل از طوفان تشبیه می‌کنند. ارز فلر (FLR) با ۱۶ درصد رشد، صدرنشین لیست ارز‌های برنده است. دیسنترالند (MANA) با ۱۲.۲ درصد رشد، در ردیف دوم و ارز ایکس سی ان (XCN) با ۵ درصد رشد در رتبه سوم قرار دارد.

از سوی دیگر، ارز مانترا (OM) با افت ۸۷.۵ درصدی خود، اولین ارز بازنده روز است. ارز بعدی موومنت (MOV) با ۸ درصد افت، دومین ارز با بدترین عملکرد در میان ۱۰۰ ارز برتر بازار است. همچنین ایاس (EOS) با افت ۴.۶ درصدی در ردیف سوم ارز‌های بازنده قرار دارد.

بررسی حجم ورود و خروج پول حقیقی به بازار

داده‌های آنچین نشان می‌دهند که در ۲۴ ساعت گذشته، مجموعاً ۳۵.۳ میلیارد دلار نقدینگی، معادل ۱.۳۲ درصد از ارزش کل، از بازار رمزارز خارج شده و ارزش کل بازار به ۲.۶۴ تریلیون دلار کاهش یافته است. داده‌های اولیه نشان می‌دهند که این افت، علی‌رغم رشد نسبی در بازار بیت‌کوین و اتریوم، ناشی از خروج گسترده نقدینگی به دنبال سقوط مانترا بوده است.

منبع: بورس نیوز

عناوین برگزیده