تاریخ: ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ ، ساعت ۲۱:۳۶
بازدید: ۱۳۵
کد خبر: ۳۷۳۳۲
سرویس خبر : خودرو و قطعه سازی
معاون امور صنایع وزارت صمت خبر داد:

فعالیت 3500 واحد و کارگاه صنعتی ماشین سازی و ساخت تجهیزات در کشور

می متالز - فرشاد مقیمی در نشست تخصصی پایش صنایع کل کشور که با محوریت بررسی وضعیت صنایع ماشین سازی و تجهیزات برگزار شد، 3500 واحد وکارگاه صنعتی ماشین سازی و ساخت تجهیزات در کشور فعال است.
فعالیت 3500 واحد و کارگاه صنعتی ماشین سازی و ساخت تجهیزات در کشور

به گزارش می متالز، در این نشست که با حضور معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت کلید خورد، انجمن‌های تخصصی سازندگان تجهیزات صنعتی، انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت و انجمن ماشین سازان صنایع غذایی با تشریح آخرین اقدامات انجام شده در راستای توسعه ساخت داخل و بهره‌مندی از توانمندی‌های صنایع موجود درکشور ،گزارشی از چالش ها و مشکلات پیش روی صنایع ارایه کردند.

همچنین در نشست تخصصی وضعیت صنایع ماشین سازی و تجهیزات، توسعه عمق ساخت داخل، بروز رسانی لیست کالاهای مشابه خارجی که امکان تولید در داخل کشور را دارند، نظارت بر پیمانکاران و سازندگان داخلی در حوه تامین مواد اولیه، توسعه صادرات محصولات داخلی در کشورهای همسایه با همکاری اتاق بازرگانی، افزایش تعامل رایزن های اقتصادی با بخش خصوصی مورد بررسی قرار گرفت و تصمیمات لازم در این راستا اتخاذ شد.
فرشاد مقیمی معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز در این نشست تخصصی ضمن ارایه گزارشی از وضعیت صنایع ماشین سازی و تجهیزات گفت: در حال حاضر 1500 واحد‌ماشین سازی و ساخت تجهیزات و 2 هزار کارگاه کوچک‌صنعتی ، توان تولید ۱/۲ تا ۱/۴ میلیون تن در سال در کشور را دارند.
وی با ارایه آماری از وضعیت صادرات و واردات این صنایع اشاره ای به ظرفیت تولید در صنایع ساخت و سازه های فلزی، اسکلت و سوله، نیروگاه ها، اسکله ها و صنایع بزرگ ماشین سازی و... داشت و گزارشی از میزان ظرفیت تولید در این صنایع بزرگ و زیر ساختی ارایه کرد.
معاون وزیر صنعت، معدن وتجارت در ادامه با نگاهی به سیاست های حمایتی وزارت صنعت، معدن وتجارت از بخش تولید خاطر‌نشان‌کرد: شرایط عمومی کشور به گونه‌ای است که باید با مدیریت بهینه منایع ارزی و ایجاد ثبات در سیاستگذاری های اقتصادی، فضای صنعتی را به سمت توسعه ساخت داخل و بهره مندی از پتانسیل های موجود در کشور هدایت کرد.
مقیمی ایجاد محدودیت های بین المللی را فرصتی برای شناسایی مزیت های سرمایه‌گذاری در صنایع داخلی توصیف کرد و گفت: در چنین شرایطی وزارت صنعت، معدن وتجارت بر روی مدیریت واردات کالاهای غیر ضرور تمرکز کرده است تابسترها برای تامین بموقع مواد اولیه مورد نیاز بخش صنعت فراهم شود.
وی با اشاره به توانمندی‌های موجود در صنعت نفت ، پتروشیمی و همچنین صنایع غذایی اظهار امیدواری کرد با همکاری تشکل های تخصصی بتوانیم تصویر واقعی از فضای صنعتی کشور ترسیم نماییم.
به اعتقاد معاون وزیر صنعت، معدن وتجارت این تصویر سازی نیازمند ارایه گزارش های مستند از سوی تشکل‌های تخصصی است.
مقیمی خاطر نشان‌کرد: پیش بینی وضعیت هر صنعت‌ در گرو تبیین و تحلیل وضعیت صنایع از سوی انجمن های تخصصی است تا براساس وضعیت ترسیم ‌شده، بتوانیم پیش بینی واقعی از وضعیت صنایع تا پایان سال صورت گیرد.
معاون امور صنایع در ادامه تمرکز بر توسعه ساخت داخل و توسعه صادرات به کشورهای همسایه را از مهمترین سیاست های وزارت صنعت برشمرد و افزود: لیستی از محصولاتی که قابلیت تولید در داخل کشور را دارند تهیه شده و سعی براین است که براین توانمندی ها اضافه شود.
مقیمی تصریح کرد: اتخاذ تدابیری برای افزایش صادرات محصولات داخلی نیز با همکاری واحدهای تولیدی ،اتاق بازرگانی و سایر تشکل های تخصصی در دستور کار قرار گرفته است و این سیاست در شرایط کنونی کمک شایانی به ارز آوری کشور خواهد‌کرد.

عناوین برگزیده
دستاورد‌های فولاد مبارکه با در نظر گرفتن محدودیت‌ها خیلی بهتر مشخص می‌شود/ تولید ۵ محصول جدید در فولاد مبارکه تا پایان امسال/ حل بحران آب صنایع استان اصفهان تا ۲ ماه آینده/ افزایش ۱۴.۷ درصدی سود فولاد مبارکه نسبت به مدت مشابه در ۶ ماه نخست امسال/ ما تا پایان سال آینده محدودیت انرژی برق را نخواهیم داشت
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه:

دستاورد‌های فولاد مبارکه با در نظر گرفتن محدودیت‌ها خیلی بهتر مشخص می‌شود/ تولید ۵ محصول جدید در فولاد مبارکه تا پایان امسال/ حل بحران آب صنایع استان اصفهان تا ۲ ماه آینده/ افزایش ۱۴.۷ درصدی سود فولاد مبارکه نسبت به مدت مشابه در ۶ ماه نخست امسال/ ما تا پایان سال آینده محدودیت انرژی برق را نخواهیم داشت