
به گزارش میمتالز، فولاد خوزستان بزرگترین تامینکننده بازار تختال ایران در سال ۱۴۰۳ با حجم معاملات ۷۹۱ هزار تن به ارزش ۱۹/۷۵۷ میلیارد تومان معادل ۴۰ درصد کل بازار ایران است.
رشد بومیسازی و صرفهجویی ارزی (۳۰ میلیون دلار در حوزه خرید فروآلیاژها، ۶ میلیون دلار در حوزه خرید اقلام نسوز، ۳۰ میلیون دلار در حوزه خرید قطعات و تجهیزات) از دیگر افتخارات شرکت در سال ۱۴۰۳ میباشد.
بومیسازی ۱۷۵۲ آیدی کد بار اول با صرفهجویی ارزی بالغ بر ۱۴/۳۷۹ میلیون یورو بود.
همکاری با شرکتهای دانشبنیان جمعا ۴۸۸ شرکت/ سفارش در سال ۱۴۰۳ به تعداد ۲۵۳ سفارش تا ابتدای دیماه ۱۴۰۳ به مبلغ سه میلیون و نهصد هزار یورو بود.
۱۰ جایزه تعالی سازمانی توسط گروه فولاد خوزستان برای نخستین بار در سال ۱۴۰۳ دریافت شد.
دریافت تندیس زرین رعایت حقوق مصرفکنندگان از وزارت صنعت، معدن و تجارت/ تنها فولادساز دریافتکننده تندیس رعایت حقوق مصرفکننده برای ۶ سال متوالی.
۱۵۰ سرویس جهیزیه به زوجهای کم برخوردار استان خوزستان برای چهارمین سال متوالی در سال ۱۴۰۳ اهدا شد.
تولید از دست رفته به علت محدودیتهای انرژی در فولاد خوزستان به شرح زیر است:
برای اولین بار در ایران پروژه ویندفنسینگ (توری باد) شرکت فولاد خوزستان با ارزش فعلی ۸ هزار میلیارد ریال و ۹۴ درصد پیشرفت در ۲۷ هکتار مساحت پوشش در حال اجراست.
اثربخشی این پروژه از طریق کاهش سرعت باد در برخورد با توری باعث کاهش ۸۰ درصد پراکندگی انتشار ذرات معلق و همچنین اتلاف پایلهای سنگ آهن خواهد شد.
۵۵۰ هکتار فضای سبز، ۵ برابر الزامات قانونی و ۲۶۰۰ میلیارد تومان اجرای پروژههای زیستمحیطی شرکت فولاد خوزستان از سال ۱۴۰۰ تاکنون ایجاد و نگهداری شد.
اجرای پروژههای زیستمحیطی در دست اقدام به شرح زیر است:
۶۰۰۰ بسته کامل آموزشی به دانشآموزان کم برخوردار استان خوزستان در سال ۱۴۰۳ اهدا شد.
طرح اوقات فراغت ویژه خانوادههای فولاد خوزستان برای اولین بار از طریق ثبت نام در پورتال شخصی به تعداد ۱۶۴۶۳ نفر و بیش از ۱۰۰ دوره آموزشی در ۳۸ واحد آموزشی طی ماههای تیر، مرداد و شهریورماه ۱۴۰۳ انجام شد.
طرح خدمت در بهشت و اعزام خادم حرم مطهر امام رضا (ع) از میان کارکنان به مدت ۹۳ روز در شیفت شب چایخانه صحن کوثر برگزار شد.
آیندهسازی با فناوری؛ تدوین طرح بهروزرسانی تکنولوژی و نوسازی تجهیزات سایت فولادسازی و انجام مطالعات فنی و اقتصادی آن در فولاد خوزستان انجام شد.
تحویل دیجیتال و کارخانه هوشمند؛ تدوین طرح تحول دیجیتال با هدف هوشمندسازی شرکت فولاد خوزستان و حرکت به سوی کارخانه هوشمند از طریق مولفههای انقلاب صنعتی چهارم در سال ۱۴۰۳ انجام شد.
علم بومی، صرفهجویی جهانی؛ بومیسازی بایندر جایگزین بنتونیت برای اولین بار در ایران توسط شرکت فولاد خوزستان صورت گرفت.
اختراع تکنولوژیهای جدید بازیافت از طریق ایجاد ارزش افزوده پسماند و حرکت به سوی فولاد سبز با هدف ارتقاء شاخصهای زیستمحیطی انجام شد.
دستیابی به سرانه ۲/۳ پیشنهاد به ازای هر نفر با ضریب نفوذ ۷۸ درصد و اجرای ۱۷۰۰ طرح مشارکتی در نظام پیشنهادات فولاد خوزستان صورت گرفت.
استقرار سیستم Leading Indicator برای تجهیزات با پتانسیل ایجاد حوادث فاجعه بار انجام گرفت.
خرید، نصب و راهاندازی ۲ مجموعه ماشین تولید بریکت از لجن صنعتی و تولید بریکت لجن احیاء با ظرفیت ۱۰۰ تُن در روز صورت گرفت.