تاریخ: ۱۱ تير ۱۴۰۴ ، ساعت ۲۰:۵۰
بازدید: ۶۳
کد خبر: ۳۷۸۷۳۶
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

قدردانی معاون اول رئیس‌جمهور از عملکرد بانک مرکزی در جنگ ۱۲ روزه

قدردانی معاون اول رئیس‌جمهور از عملکرد بانک مرکزی در جنگ ۱۲ روزه
‌می‌متالز - معاون اول رئیس‌جمهور در بازدید از بانک مرکزی به حمایت‌های دولت چهاردهم از راهبرد‌های این بانک تأکید کرد.

به گزارش می‌متالز، محمدرضا عارف؛ معاون اول رئیس‌جمهور در بازدید از بانک مرکزی با قدردانی از عملکرد این بانک در جنگ ۱۲ روزه و با اشاره به حمایت‌های دولت چهاردهم از راهبرد‌های بانک مرکزی به ویژه در ارایه بسته‌های حمایتی به بخش‌های مختلف کشور تأکید کرد: بانک مرکزی نقشی مهم در تأمین منابع مالی و ذخایر راهبردی کالا‌های اساسی دارد.

عارف افزود: دوران جنگ ۱۲ روزه بهترین زمان برای آزمایش راهبرد تمرکززدایی و واگذاری اختیارات بود. تصمیمات خوبی برای بازسازی و نوسازی منازل و اماکن آسیب‌دیده گرفته شده است. با اقدام دولت در واگذاری اختیارات تخلیه کالا‌ها از انبار‌های مبادی ورودی کشور دو برابر شد.

معاون اول رئیس‌جمهور اضافه کرد: در زمان مذاکرات غیرمستقیم نشان دادیم اهل گفت‌و‌گو هستیم، اما طرف مقابل خلاف تعهد عمل کرد. باید به یک مصونیت ذاتی در امنیت سایبری برسیم.

عارف در پایان تاکید کرد: در جنگ ۱۲ روزه دشمنان بر روی سرمایه اجتماعی که نظام جمهوری اسلامی ایران در طول دهه‌های گذشته اندوخته بود حساب غلطی باز کرد و حال باید در راستای حفظ این سرمایه اجتماعی اقدامات لازم انجام شود و خدمتگزار بودن و توجه به منویات مردم را در عمل نشان دهیم چرا که مردم صاحبان اصلی انقلاب و دولت هستند.

همچنین محمدرضا فرزین رئیس کل بانک مرکزی نیز با اشاره به تشکیل اتاق رصد و ابلاغ تصمیمات لازم به سیستم بانکی در جنگ ۱۲ روزه، به تشریح اقدامات این بخش شامل حمایت‌ها از تولیدکنندگان و به ویژه کسب و کارها، کالا‌های اساسی، نظام بانکی و عامه مردم پرداخت.

منبع: شبکه خبری اقتصاد و بانک ایران (ایبنا)

عناوین برگزیده