تاریخ: ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ ، ساعت ۱۳:۲۸
بازدید: ۱۱۳
کد خبر: ۳۸۰۴۰۴
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

تعداد سهام‌داران فعال بورس در هفته گذشته از مرز ۲۲۵ هزار کد فراتر رفت

تعداد سهام‌داران فعال بورس در هفته گذشته از مرز ۲۲۵ هزار کد فراتر رفت
‌می‌متالز - گزارش‌های آماری از معاملات بازار سهام نشان می‌دهد: در هفته گذشته، تعداد سهامداران فعال بورس از مرز ۲۲۵ هزار کد فراتر رفت.

به گزارش می‌متالز، گزارش‌های آماری از معاملات بازار سهام حاکی از آن است که؛ در هفته منتهی به اول مرداد، سهم حقیقی‌ها، صندوق توسعه و تثبیت بازار و حقوقی‌ها به ترتیب ۲۰۸ هزار و ۹۱۸ میلیارد ریال (۵۱.۱ درصد)، ۷۸ هزار و ۶۶۴ میلیارد ریال (۱۹.۲ درصد) و ۴۳ هزار و ۷۵۸ میلیارد ریال (۱۰.۰۷ درصد) بود.

هم‌چنین، در هفته یادشده، تعداد سهامداران فعال در بازار، اعم از: حقیقی و حقوقی (بدون احتساب کد‌های دارای معامله در عرضه‌های اولیه) ۲۲۵ هزار و ۴۸۱ نفر بود که به تفکیک ۲۲۴ هزار و ۳۰۵ نفر شامل سهامداران حقیقی و یک هزار و ۱۷۶ نفر مربوط به حقوقی‌ها می‌شود.

در این بازه زمانی، ۳ صنعت ۱. فلزات اساسی ۲. بانک ۳. سیمان جزو ۳ صنعت پرگردش در معاملات بازار سهام بودند.

آمار‌ها حاکی از آن است که؛ در هفته گذشته این ۳ صنعت ۳۸ درصد ارزش کل معاملات بازار را به خود اختصاص دادند.

منبع: پایگاه خبری بازار سرمایه ایران (سنا)

عناوین برگزیده