تاریخ: ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ ، ساعت ۲۱:۱۶
بازدید: ۳۵
کد خبر: ۳۸۰۴۶۰

جابه‌جایی ریلی مسافر ۱۹ درصد رشد داشته است

جابه‌جایی ریلی مسافر ۱۹ درصد رشد داشته است
‌می‌متالز - وزیر راه و شهرسازی از رشد ۱۹ درصدی جابه‌جایی مسافر در حوزه ریلی در سال جاری خبر داد.

به گزارش می‌متالز، فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی امروز (یکشنبه، ۰۵ مرداد) در حاشیه نشست با مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور، اظهار کرد: امروز وزارت راه و شهرسازی برای سومین بار میزبان رئیس‌جمهور بود و در جلسه‌ای صمیمانه و با فرصت مبسوطی که اختصاص داده شد، عملکرد همه حوزه‌های این وزارتخانه مورد بررسی قرار گرفت.

وی به تقدیر رئیس‌جمهور از همکاران وزارت راه و شهرسازی به علت اقدامات انجام‌شده در دوران جنگ ۱۲ روزه اشاره کرد و افزود: همت همکاران در بخش‌های مختلف وزارت راه و شهرسازی به رکوردشکنی در زمینه جابه‌جایی و حمل کالا‌های اساسی و حمل‌ونقل جاده‌ای مسافری، طی ایام جنگ منجر شد.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به چالش‌های صنعت هوایی در جابه‌جایی حجاج، گفت: بخش اعظم این جابه‌جایی به دلیل جنگ به صورت زمینی انجام شد. همچنین، آماده‌به‌کار بودن و افزایش جابه‌جایی کالا و مسافر در حوزه ریلی از دیگر موضوعاتی بود که مورد بحث قرار گرفت.

وی تأکید کرد: ریل، هم از نظر محیط‌زیست، هم توسعه پایدار و هم ترانزیت با کشور‌های پیرامونی، نقش بسزایی دارد. یکی از نکات کلیدی که رئیس‌جمهور بر آن تأکید داشتند، توسعه قطار‌های حومه‌ای، به‌ویژه بین کلان‌شهر‌ها مانند تهران و شهر‌های اطراف آن است. این طرح با همکاری شهرداران و استانداران با جدیت بیشتری پیگیری خواهد شد.

صادق در ادامه به کنترل نرخ بلیت‌های هوایی اشاره کرد و گفت: با برگزاری جلسات با برخی از ایرلاین‌ها، نرخ‌ها کنترل شده و انشاالله با همین نرخ‌های مصوب، جابه‌جایی انجام می‌شود.

وی همچنین از رشد ۱۹ درصدی جابه‌جایی مسافر در حوزه ریلی در سال جاری خبر داد و افزود: در مرزها، به‌ویژه مرز مهران و پایانه برکت، ساماندهی‌های لازم در حال انجام است و حدود ۶۰ کیلومتر از مسیر‌های منتهی به مرز، روکش آسفالت و تعریض شده‌اند.

وزیر راه و شهرسازی گفت: برای ارائه خدمات بهتر به زائران امام حسین (ع) و همچنین جابه‌جایی مردم در سراسر کشور، نیاز به تکمیل ناوگان داریم. با معاون اول رئیس‌جمهور جلسه‌ای داشتیم و وزارتخانه‌هایی که می‌توانند اتوبوس در اختیار ما قرار دهند مشخص شده‌اند و این موضوع به زودی ابلاغ خواهد شد.

وی در پایان تأکید کرد: تلاش می‌کنیم تا با تولید داخلی و واردات، ناوگان فرسوده را به‌روزرسانی کنیم تا خدمات بهتری به مردم ارائه شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

عناوین برگزیده