به گزارش می متالز، فریبرز قریب با بیان این مطلب افزود: به دلیل شرایط خاص استان از نظر جمعیتی و وابستگی زیاد به منابع آب زیرزمینی، مرکز پژوهشهای کاربردی سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور مطالعات جدیدی در این زمینه انجام داده است.
رئیس مرکز پژوهشهای کاربردی با اشاره به اینکه نتایج بیانگر گسترش پهنه فرونشست نسبت به مطالعات قبلی سازمان زمینشناسی و اکتشافات معدنی کشور در سال 1384 است، تصریح کرد: تقریباً تمامی دشتهای هشتگرد، نظرآباد و کرج با نرخ سالانه حدود 6-7 سانتیمتر در سال متاثر از این پدیده هستند.
قریب خاطرنشان کرد: بر اساس مستندات و گزارشات موجود در مرکز پژوهشهای کاربردی سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور، در صورت تداوم خشکسالیها در منطقه و فشار بیش از حد توان بر منابع و انسداد جریانهای بالادستی آب و عدم توجه به هشدارها، چشمانداز نامطلوبی در پیشروی دشت های استان البرز به وجود خواهد آمد.
شایان ذکر است، یافتههای مرکز پژوهشهای کاربردی سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور در این خصوص به صورت مستند موجود و قابل دسترس است و پیش از این در جلسات متعدد استانداری و دستگاههای اجرایی استان البرز نیز ارائه شده است.