تاریخ: ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ ، ساعت ۲۲:۰۷
بازدید: ۲۳۴
کد خبر: ۳۸۴۹۶
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
رئیس سازمان نظام مهندسی معدن مازندران:

اجلاس ملی معادن در مازندران برگزار می شود/ راکد بودن ۱۲۵ معدن

می متالز - رئیس سازمان نظام مهندسی معدن مازندران گفت: هفدهمین اجلاس هیئت عمومی سازمان نظام مهندسی معادن ایران با حضور نخبگان معدن از ۲۱ تا ۲۳ خردادماه در استان برگزار می‌شود.
اجلاس ملی معادن در مازندران برگزار می شود/ راکد بودن ۱۲۵ معدن

به گزارش می متالز، هادی حمیدیان پیش ازظهر چهارشنبه در نشست با خبرنگاران با اظهار اینکه امسال هفدهمین اجلاس هیئت عمومی سازمان نظام مهندسی ایران در مازندران برگزار می‌شود گفت: این اجلاس یکی از بزرگترین اجلاس‌هایی است که در کشور برگزار می‌شود.

وی افزود: تمامی اعضا و فعالان نظام مهندسی معدن ایران در قالب هیئت مدیره در اجلاس هفدهمین اجلاس هیئت عمومی در استان شرکت می‌کنند و مشکلات و موانع فراروی بخش معدن در این نشست بررسی خواهد شد.

وی با اظهار اینکه اجلاس هیئت عمومی نظام مهندسی معدن از ۲۱ تا ۲۳ خردادماه در محمودآباد برگزار می‌شود گفت: وزیر صنعت و معاونان معدنی و رئیس سازمان نظام مهندسی معدن از جمله مهمانان شرکت کننده در این اجلاس خواهند بود.

حمیدیان یادآور شد: همچنین تمامی هیئت مدیره های نظام مهندسی معدن استان‌های کشور و جمعی از نخبگان معدنی در اجلاس معدن در مازندران شرکت می‌کنند.

رئیس سازمان نظام مهندسی معدن مازندران یادآور شد: بررسی و تصویب نظامنامه‌های داخلی تصویب شده، تعیین حق عضویت سالانه اعضا و تأمین زمان و مکان برگزاری اجلاس آتی از جمله مباحثی است که در اجلاس به آن توجه خواهد شد.

وی یادآور شد: سازمان نظام مهندسی معدن برای تسهیل امور معدنی و افزایش ایمنی و بهره وری در معادن کشور فعالیت می‌کند درحالی هنوز برخی از کارهای مربوط به سازمان نظام مهندسی واگذار نشده است.

وی افزایش بهره وری و ایمنی را در معادن امری مهم برشمرد و گفت: بهره وری بالا سبب افزایش اشتغال زا می‌شود و نظام مهندسی می‌تواند نظارت مشاوره‌ای برای افزایش و بهبود استخراج کشور تأثیرگذار باشد.

حمیدیان شمار اعضای نظام مهندسی معدن در کشور را ۳۸ هزار نفر برشمرد و گفت: باید از ظرفیت‌های این بخش در زمینه خدمات فنی و مهندسی بهره گرفت و هزار و ۵۰۰ نفر نیز در مازندران در بخش معدنی اشتغال دارند.

وی شمار معادن استان را ۲۵۱ معدن برشمرد و گفت: از این تعداد، از نظر سازمان صمت ۱۲۵ معدن فعال است ولی از نظر نظام مهندسی معدن تنها ۷۰ معدن فعالیت دارند و مابقی غیرفعال هستند.

وی با اظهار اینکه بیشترین معادن زغال کشور را در استان داریم، دلایل محیطی زیستی و منابع طبیعی را از جمله دلایل رکود معادن برشمرد و گفت: معارضان محلی و مشکلات اقتصادی نیز سبب شده تا جلوی فعالیت معادن گرفته شود.

عناوین برگزیده