تاریخ: ۱۱ آبان ۱۴۰۴ ، ساعت ۱۴:۵۴
بازدید: ۲۵۷
کد خبر: ۳۸۸۷۳۶
سرویس خبر : انرژی

اخطار وزارت نیرو به مشترکان پرمصرف آب

اخطار وزارت نیرو به مشترکان پرمصرف آب
‌می‌متالز - وزیر نیرو به مشترکان پر مصرف اخطار داد که اگر آب زیاد مصرف کنند با قطع آب مواجه می‌شوند و مشترکان بیش از الگو هم با قبض بالا مواجه خواهند شد.

به گزارش می‌متالز، وزیر نیرو با اشاره به تکمیل طرح انتقال آب طالقان به تهران گفت: قرار است آب سد لار نیز برای جبران کمبود بارش به تهران منتقل شود و عملیات زیرساختی در حال انجام است.

علی‌آبادی گفت: طرح‌های انتقال آب به معنی پایان خشکسالی نیست و مردم باید درست مصرف کنند.

وزیر نیرو ادامه داد: انتقال آب فقط تاب‌آوری را زیاد می‌کند و به معنی مصرف بی‌ضآبطه آب نیست، همچنان مردم باید صرفه‌جویی کنند

وی بیان کرد: پاییز خشک در حال گذران است و ما برای شرایط سخت خودمان را آماده می‌کنیم.

وی ادامه داد: سد لار از گذشته دچار نشتی بوده و در تلاش هستیم که از فرار آبی که ازسال‌های گذشته داشته جلوگیری و آب را به تهران منتقل کنیم. اما این به معنی رفع مشکل نیست و تنهاراه حل درست مصرف کردن است.

علی‌آبادی تاکید کرد: نحوی مصرف بسیار مهم است باید مصرف را در بخش ها‌ی خانگی و کشاورزی مدیریت کنیم.

وزیر نیرو به مشترکان پرمصرف اخطار داد که اگر آب زیاد مصرف کنند با قطع آب مواجه می‌شوند و مشترکان بیش از الگو هم با قبض بالا مواجه خواهند شد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

عناوین برگزیده
پرطرفدارترین عناوین