به گزارش می متالز، استان تهران نیز به عنوان استانی عظیم و سرنوشت ساز در اداره ی کشور، فارغ از برنامه و اسناد بالادستی نبوده وطبق برنامه پیش رفته است اما با توجه به مقتضیات زمان و تحولات پُر شتاب اجتماعی، علمی و فرهنگی، سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران، کوشید تا در یک اقدام علمی، تخصصی، نوین و با بهره گیری از ظرفیتهای نخبگان و مدیران استانی و مطالعات گسترده، دست به طراحی برنامه و تطبیق آن با اسناد بالادستی بر مبنای چالشها و ظرفیتهای هر منطقه بزند.
اکنون ۱۶ شهرستان استان تهران، یک به یک دارای سند چشم انداز تا افق ۱۴۰۰ هستند و مدیران بر مبنای این اسناد مسیر توسعه شهرستانها را به پیش خواهند برد. در طول این مسیر ایرادها و انحرافهای احتمالی مورد بررسی و رفع قرار خواهد گرفت و راه برای شکلگیری اسنادی هر چه مفیدتر و واقع گرایانهتر در آینده همراه خواهد شد.
این دستاورد بزرگ و تحول نوین، امری است که نباید به سادگی از کنار آن گذشت. اینجاست که اهمیت آشنایی اهالی رسانه و فعالان حوزه مطبوعات مشخص می شود. خبرنگاران حوزه ی شهری و اجتماعی با استفاده از این اسناد میتوانند با آگاهی بیشتر و نقد منصفانه آن و کمک به نظارت بر حُسن انجام آن از طریق مطالبه گری نقش بزرگی در توسعه استان و کشور عزیزمان ایفا کنند.
در دنیایی که همه ابرقدرتها به ویژه آمریکا آهنگ جنگ اقتصادی را به صدا در آوردهاند شایسته نیست ایران اسلامی با کارنامه درخشانی که در هشت سال دفاع مقدس با اوج تحریمها داشته بدون برنامه درست اقتصادی و توسعهای حرکت کند. رهبر معظم انقلاب بارها و بارها بر اقتصاد مقاومتی و رونق تولید تاکید داشتند و رونق تولید و حرکت در مسیر رشد و آبادانی از مسیر برنامه محوری به مقصد نهایی خواهد رسید.