تاریخ: ۱۸ آبان ۱۴۰۴ ، ساعت ۱۶:۳۷
بازدید: ۳۱۲
کد خبر: ۳۸۹۳۳۴
سرویس خبر : آهن و فولاد

تأثیر مازاد تولید فولاد چین بر شرکت‌های بازرگانی ژاپن

تأثیر مازاد تولید فولاد چین بر شرکت‌های بازرگانی ژاپن
‌می‌متالز - شرکت‌های تجاری بزرگ ژاپن (از جمله میتسوبیشی و ایتوچو) هشدار داده‌اند که مازاد عرضه فولاد چین که بازار‌های آسیا و فراتر از آن را تحت تأثیر قرار داده است، باعث افت طولانی‌مدت قیمت سنگ آهن و زغال سنگ کک‌شو خواهد شد.

به گزارش می‌متالز، مدیران این شرکت‌ها پیش‌بینی می‌کنند که کاهش سودآوری در بخش فلزات حداقل تا نیمه دوم سال مالی (پایان ماه مارس) ادامه یابد.

دلایل و ابعاد مشکل:

رکورد صادرات چین: به دلیل رکود شدید در بخش املاک چین، صادرات فولاد این کشور به رکورد‌های بالایی رسیده است و این امر قیمت فولاد و مواد اولیه آن را سرکوب کرده است.

دامنه‌دار شدن دامپینگ: مدیران اجرایی ایتوچو تأکید کردند که دامپینگ فولاد چین از آسیای جنوب شرقی به خاورمیانه و اکنون به آفریقا گسترش یافته است، حتی با وجود موانع تجاری که توسط کشور‌هایی مانند هند و اتحادیه اروپا اعمال شده است.

اقدامات ضد دامپینگ: ژاپن نیز تحقیقات ضد دامپینگ در مورد برخی کالا‌های فولادی چین و کره جنوبی را آغاز کرده است، اما تأثیر این اقدامات بر بازار جهانی «زمان‌بر» خواهد بود.

در مقابل وضعیت فولاد، قیمت مس که اخیراً به رکورد ۱۱،۲۰۰ دلار در هر تن رسیده است، می‌تواند نقطه مثبتی در نیمه دوم سال مالی شرکت‌های ژاپنی باشد و سود خالص بخش فلزات را افزایش دهد.

منبع: ایفنا

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده