به گزارش می متالز به نقل از مس پرس، مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری مس سرچشمه با اشاره به عقد قرارداد احداث کارخانه فلوتاسیون سرباره در اسفندماه سال گذشته گفت: این پروژه مجموع ارزش ریالی و ارزی آن در حدود 4500 میلیارد ریال است و این شرکت موظف است طی دو سال آن را بهصورت EPC اجرا کند.
وی درباره تأثیر این پروژه بر عملکرد مالی سال 1398 شرکت سرمایهگذاری مس سرچشمه گفت: ازآنجاکه شرکت سرمایهگذاری در اجرای این پروژه پیمانکار است؛ شرکت حاشیه سودی 15 الی 20 درصد از این پروژه خواهد داشت که در طی سال جاری و سال آینده با توجه به پیشرفت پروژه سود شناسایی خواهد شد.
به گفته ارجمندی ارز انجام این پروژه یوان بوده و قسمت عمده تجهیزات و ماشینآلات فلوتاسیون از کشور چین تهیه میشود، بنابراین تحریمهای اخیر برای شرکت، مشکل خاصی ایجاد نخواهد کرد. بهعلاوه اینکه شرکت از جهت ارزی و انعقاد قرارداد تمهیدات لازم را به عمل آورده است.
وی با اشاره به راهاندازی کارخانه اسیدسولفوریک مجتمع مس سرچشمه در سال گذشته افزود: با راهاندازی این کارخانه شرکت سرمایهگذاری اقدام به عقد قرارداد با شرکت ملی صنایع مس ایران در خصوص حمل اسیدسولفوریک کرد.
ارجمندی بیان کرد: بدین منظور شرکت مشترکی به نام شرکت حملونقل ناو صنعت مس و با شرکت ملی صنایع مس با مالکیت 51 درصد شرکت سرمایهگذاری مس سرچشمه تأسیس شد و از آنجا که این شرکت اقدام به خرید واگنهای باری، تانکرهای حمل اسید و تأسیس منابع ذخیره اسید کرده، ازاینرو این شرکت دارای ارزش بالایی ازنظر دارایی و سرمایهگذاری است.
ارجمندی تصریح کرد: بر پایه این قرارداد شرکت سرمایهگذاری مس سرچشمه حدود 4 درصد از حمل اسیدسولفوریک را، جدا از مسئله مالکیت در شرکت فوق، بهعنوان مدیریت پیمان بهعهده خواهد داشت. البته مذاکراتی صورت گرفته که این 4 درصد به 8 درصد نیز افزایش یابد.
وی یادآور شد: با توجه به اینکه اکثر درآمد شرکت توسط شرکت زیرمجموعه صورت میپذیرد؛ این قرارداد در بازار سرمایه اطلاعرسانی نشده است.
مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری مس سرچشمه با اشاره به عملکرد شرکتهای تابعه شرکت سرمایهگذاری سرچشمه اظهار داشت: شرکت در سال گذشته و قبل از افزایش چند برابری نرخ ارز برای شرکت صنعتی و معدنی آریاناران و شرکت نوآوران ماشینآلات سنگین خریداری کرده است؛ که در سود این دو شرکت سال 1397 رشد قابلتوجهی نسبت به سال 1396 خواهد داشت. ضمن اینکه سود سال 1398 این دو شرکت نیز نسبت به سال 1396، رشد حداقل 100 درصدی خواهد داشت.
ارجمندی در ادامه درباره استراتژی شرکت برای سودآوری بیشتر گفت: شرکت قصد دارد در سرمایهگذاریهای جدید، اقدام به تملک و خرید سهام شرکتهای سودده و پربازده را با درصد مالکیت کمتر از 50 درصد داشته باشد.