تاریخ: ۰۷ تير ۱۴۰۵ ، ساعت ۱۲:۱۹
بازدید: ۶۰
کد خبر: ۳۹۸۸۳۸

چابهار؛ تنها بندر فعال ایران در زمان جنگ تحمیلی

چابهار؛ تنها بندر فعال ایران در زمان جنگ تحمیلی
‌می‌متالز - مقام مسوول سازمان بنادر گفت: بندر چابهار در زمان جنگ بدون وقفه به‌ویژه در حوزه کالای اساسی فعال بود.

به گزارش می‌متالز، قاسم عسگری‌نسب، مدیرکل بنادر سیستان و بلوچستان، اظهار کرد: در دوران جنگ، بندر چابهار به‌عنوان تنها بندر فعال کشور، بدون توقف به فعالیت خود ادامه داد و عملیات تخلیه و بارگیری در آن متوقف نشد.

وی افزود: با وجود حملات دشمن آمریکایی–صهیونیستی، فعالیت‌های بندری در چابهار با ظرفیت کامل ادامه یافت و هیچ‌گونه اختلالی در روند خدمات‌رسانی این بندر راهبردی ایجاد نشد.

مدیرکل بنادر سیستان و بلوچستان با بیان اینکه شرایط فعلی نیز همچنان شرایطی خاص و مشابه وضعیت جنگی است، تصریح کرد: در حال حاضر عملیات تخلیه و بارگیری کالا‌های اساسی در بندر چابهار طبق برنامه و بدون وقفه در حال انجام است.

عسگری‌نسب همچنین با اشاره به روند توسعه این بندر راهبردی خاطرنشان کرد: در کنار تداوم فعالیت‌های عملیاتی، پروژه‌ها و طرح‌های سرمایه‌گذاری در بندر چابهار نیز مطابق برنامه زمان‌بندی در حال اجراست.

منبع: خبرگزاری تسنیم

عناوین برگزیده