به گزارش میمتالز، اللهمراد عفیفیپور از انجام ۱۷ میلیون و ۶۰۰ هزار سفر دریایی طی ۱۰ ماهه ۱۴۰۴ با رشد ۳ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد و گفت: سازمان بنادر و دریانوردی در حال پیگیری برای راه اندازی یک خط گردشگری دریایی توسط شناوری بزرگ است که بتواند بنادر جنوبی کشور را به یکدیگر وصل کند.
این مقام مسوول سازمان بنادر با اشاره به اینکه ترمینال مسافری خوبی در بندر خرمشهر وجود دارد و ترمینال مسافری بسیار مجهز و مدرنی نیز در بندر بوشهر ساخته شده است، اظهار داشت: همه دستگاههای مرتبط با تشریفات سفرهای بین المللی، در ترمینال مسافری بندر چابهار مستقر هستند.
وی افزود: خور آذینی نقطهای بسیار زیبا و گردشگرپذیر است و سازمان بنادر و دریانوردی نیز در این خور، اسکله گردشگری دریایی ایجاد کرده است.
مدیرکل امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه خط دریایی عمان- چابهار راهاندازی شده و درحال فعالیت است، خاطرنشان کرد: درصدد هستیم یک خط دریایی خارجی دیگر نیز در بندر چابهار راهاندازی کنیم.
عفیفیپور با اشاره به اینکه سازمان بنادر و دریانوردی در حال پیگیری برای راهاندازی و فعالیت یک خط گردشگری دریایی با استفاده از یک شناور بزرگ است، گفت: در صدد هستیم راهاندازی این خط گردشگری دریایی بتواند بنادر جنوبی کشور را به یکدیگر وصل کند.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان