تاریخ: ۲۰ خرداد ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۹:۳۴
بازدید: ۱۹۲
کد خبر: ۴۰۵۲۸
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

منجیان غریق با مبلغ ناچیزی تحت پوشش بیمه رازی در آمدند

می متالز - رئیس فدراسیون نجات غریق و غواصی گفت: در هشت سال اخیر ۷۰هزار نفر توسط افراد نجات غریق از غرق شدن در سواحل و استخرهای کشور نجات یافتند.
منجیان غریق با مبلغ ناچیزی تحت پوشش بیمه رازی در آمدند

به گزارش می متالز، ایلخان نوری روز دوشنبه در مجمع عمومی انتخاب رئیس هیات نجات غریق و غواصی استان خراسان جنوبی افزود: نجات غریق از رشته‌های مهم نه تنها در حوزه قهرمانی بلکه در بخش امداد و نجات جان مردم از اهمیت برخوردار است.

وی گفت: قرآن کریم می فرماید نجت جان یک انسان با نجات جان همه مردم برابر است و کار منجی های غریق اهمیت ویژه دارد.

رئیس فدراسیون نجات غریق و غواصی اظهار داشت: منجی غریق با تدریس، آموزش و کار مستمر به مدرس توانمندی تبدیل می شود لذا به مقوله آموزش باید توجه ویژه شود.

وی افزود: باید کلاس های ارتقای آموزشی و بازآموزی و تقویت مدرسان در دستور کار هیات نجات غریق و غواصی استان باشد تا موجب ارتقای کیفی کار منجیان شود.

نوری با بیان اینکه رئیس هیات نجات غریق استان راه بلند و خوبی را پیش رو دارد گفت: ۳۹۳ نفر منجی غریق در خراسان جنوبی آمار خوبی است و ۲۵ استخر در این استان فعال است که ۱۵۰ منجی غریق مربوط به بانوان هستند و این هم آمار خوبی است.

وی بیان کرد: نجات غریق یک فراورزش است و در ابعاد مختلف که پرورش نیروی متخصص و نظارت بر اماکن آبی و نجات جان انسان هاست، فعالیت گسترده ای پیش رو دارد.

وی گفت: در بخش تعداد مدرس، مربی و داور در خراسان جنوبی نیاز به کار است و یکی از برنامه های مهمی که هر سال داریم بحث قهرمانی کشور است که خوش درخشیدن در آن برنامه هم باید در دستور کار هیات نجات غریق و غواصی استان باشد.

رئیس فدراسیون نجات غریق و غواصی اظهار داشت: اخلاق مداری در نجات غریق حرف اول را می زند و احترام به پیشکسوتان و راهنمایی گرفتن از آنها چیزی است که ما در فدراسیون به عنوان اولویت نخست به آن نگاه می کنیم که امیدواریم در این راه موفق باشیم و شاهد روزهای خوبی در خراسان جنوبی در حوزه آموزش و امداد و نجات و هم در حوزه قهرمانی باشیم.

وی ادامه داد: سامانه منجیان غریق و غواصی کشور را راه اندازی کردیم و هدف از ایجاد این سامانه ثبت اطلاعات همه نیروهای متخصص نجات غریق در فدراسیون است.

نوری گفت: بیمه ویژه برای منجی های غریق پیش بینی شده که با یک مبلغ ناچیز قراردادی با بیمه رازی منعقد کردیم تا دغدغه های منجیان غریق با توجه به مسئولیت سنگینی که بر دوش آنهاست کاهش یابد.

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی هم در این نشست گفت: بخشی از کارکرد هیات نجات غریق و غواصی با حوزه اوقات فراغت جوانان و جامعه پیوند می خورد و این نشان می دهد که این هیات جایگاهی فرا حوزه ورزش دارد و رویکردهایی که در حوزه امداد و نجات و تخصصی دارد جایگاه ویژه ای به این هیات داده است.

مهران سرپرست افزود: یکی از مشکلاتی که در ورزش کشور وجود دارد این است که سازمان ها متصل به چند نفر اداره می شود و اغلب هیات ها و فدراسیون های ورزشی این مشکل را دارند چون معمولاً مبنای تنظیم برنامه های ما براساس یک برنامه نیست کارها خیلی نظام مند نیست.

وی اظهار داشت: ساختار هیات ورزشی را براساس آیین نامه هیات های ورزشی تبدیل به حوزه عملیاتی کرده ایم و ۴۵ صفحه جدول خام ۱۲ ماه قبل تقدیم هیات های ورزشی شده که ساختار اداری، مالی و… در این آیین نامه بیان شده و می تواند به عنوان مجموعه ای که اطلاعات را در اختیار رئیس هیات های ورزشی قرار دهد، مورد استفاده قرار گیرد.

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی بیان کرد: مبنای ساختار ترسیم شده براساس شرح وظایفی است که برمبنای آیین نامه هیات های ورزشی مصوب هیات وزیران است و برای تنظیم یک برنامه استفاده می شود و نظام ارزیابی هم موجود است.

وی گفت: یکی از مشکلات ما در گذشته عدم توزیع متوازن فرصت ها، منابع و امکانات بود که رئیس هیات نجات غریق استان باید بتواند ساختاری را ترسیم کند که از همه تفکرات، عقاید و نیروها بر مبنای یک برنامه و بهره گیری از خرد جمعی کار را پیش ببرد.

وی با اظهار اینکه در خراسان جنوبی به موضوع بهره گیری از خرد جمعی کمتر توجه شده است افزود: نگاه های انحصاری که در چند دهه ایجاد شده، نگاه خارج از حوزه مرکز استان را نمی پذیرفت که در حال حاضر این موضوع اصلاح شده است.

در این نشست پدرام نایب زاده با کسب ۱۲ رای از مجموع ۱۷ رای به مدت چهار سال به عنوان رئیس هیات نجات غریق و غواصی استان خراسان جنوبی انتخاب شد.

عناوین برگزیده