به گزارش می متالز، زرندی در کمیته هماهنگی صنعت که با حضور معاونین وزارتخانه برگزارشد، گفت: جهت انسجام و عدم موازی کاری، باید در موضوع توسعه و تعمیق ساخت داخل تمرکزانجام شود و با تشکیل این کارگروه در معاونت امور صنایع، شاهد سرعت گرفتن این پروژه خواهیم بود.
وی گفت: «سامانه نیاز» بزودی راه اندازی می شود و همه دستگاه ها، واحدهای تولیدی و شرکت ها، نیازهای وارداتی که هم اکنون در کشور تولید نمی شود را اعلام و شرکت های دانش بنیان، مراکز علمی و تحقیقاتی و سرمایه گذاران برای تولید وارد عمل می شوند.
معاون طرح و برنامه همچنین گفت: هدف گذاری های وزارتخانه به تفکیک، برای همه استان ها ابلاغ شده است.
وی افزود: امسال تغییراتی را درشاخص های استان ها اعمال کردیم و مسیر کار استانها را با توجه به رونق تولید در نظر گرفتیم.
در این جلسه قبادیان معاون آموزش، پژوهش و فناوری گفت: موضوع ساخت داخل، فرصت مناسبی برای مراکز پژوهشی، علمی و شرکت های فناوری است.
وی گفت: طرح تاپ به دنبال ارتباط موثرتر صنعت با دانشگاه تهیه شده و با همکاری دانشگاه ها تولید برخی محصولات وارداتی را با اولویت ارزبری دنبال می کنیم.
صالحی نیا، مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی در این نشست گفت: پتانسیل و ظرفیت های واحدهای فعال برای تولید برخی از کالاهای وارداتی شناسایی می شود.
مقیمی معاون امور صنایع نیز در این نشست تاکید کرد: قانون استفاده حداکثری از توان داخل در جهت توسعه و تعمیق ساخت داخل بسیار موثر است وباید با جدیت بیشتری اجرای آن دنبال شود.
وی گفت: در هر رشته فعالیت، به شناسایی قطعات و کالاهای وارداتی اقدام شده است.
در این نشست، صادق نجفی مشاور وزیر صنعت،معدن و تجارت نیز گفت: سرعت در این اقدام بسیار اهمیت دارد تا تولید دچار وقفه نشود.