تاریخ: ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۲:۰۶
بازدید: ۱۸۴
کد خبر: ۴۱۸۲۷
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت فارس خبر داد:

احیای فعالیت های صنعتی یک اولویت برای فارس است

می متالز - رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت فارس گفت: بخش صنعت در سال ۹۸ در استان با بهره برداری از واحد‌های بزرگ صنعتی تحولی شگرف را تجربه می کند با این وجود، عمده ترین فعالیت این سازمان احیا و بروز رسانی واحد های صنعتی موجود استان است.
احیای فعالیت های صنعتی یک اولویت برای فارس است

به گزارش می متالز، حمیدرضا ایزدی در خصوص اولویت برنامه های سازمان صنعت، معدن و تجارت فارس اضافه کرد: با توجه به اینکه امسال توسط مقام معظم رهبری سال رونق تولید نامگذاری شده اصلی ترین اولویتی که سازمان صنعت، معدن و تجارت در تلاش است تا آن را محقق کند ایجاد رونق تولید در واحد های تولیدی و خدماتی است.

وی با اشاره به وضعیت واحد های صنعتی بزرگ فارس بیان کرد: یکی از اهداف سال ۹۸ به بهره برداری رساندن صنایع بزرگ و مادر در فارس بوده در این راستا نیز آلومینیوم لامرد، پالایش سپر پارسیان و طرح توسعه ذوب آهن پاسارگاد با سرمایه گذاری به ترتیب ۱۰ هزار میلیارد تومان، ۸ هزار میلیارد تومان و سه هزار میلیارد تومان از اهم پروژه های بزرگ صنعتی در فارس است.

ایزدی افزود: واحدهای بزرگ صنعتی در استان فارس از اهمیت به سزایی برخوردار هستند و نگهداری از واحد های صنعتی فعال و موجود در فارس از جمله اهدافی است که به دنبال آن هستیم با توجه به شرایط اقتصادی حاکم سعی شده تا این واحد ها دارای شرایط بهینه ای برای تداوم فعالیت باشند.

او در خصوص نقش سازمان صنعت، معدن و تجارت در اقتصاد فارس اظهار داشت: سازمان صنعت معدن و تجارت یکی از اصلی ترین متولیان حوزه اقتصاد است ارائه پروانه های کسب، پوشش واحد های صنفی، ساماندهی معادن موجود در فارس و توسعه واحد های صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ از جمله مسئولیت هایی است که این سازمان بر عهده دارد.

 

صنایع بزرگ با حمایت احیا می‌شود

وی در خصوص کارخانه آزمایش نیز گفت: تلاش هایی صورت گرفته تا کارخانه آزمایش و کارخانه هایی همچون این واحد صنعتی در کنار حمایت هایی که وزارت صنعت، معدن و تجارت از آنها می کند با جذب سرمایه گذارها و سهام داران دوباره احیا شوند.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت فارس گفت: کارخانه آزمایش یکی از واحدهای نمونه (برند) در بخش تولیدات محصولات خانگی بود وعوامل مختلفی باعث توقف فعالیت های این کارخانه شد لیکن بروز رسانی و ورود تکنولوژی های نوین از جمله اولین پیش نیازهای احیا این واحد تولیدی است.

ایزدی افزود: واحد های تولید کننده محصولات خانگی بایستی با در نظرگرفتن دو مولفه نوآوری و بروزرسانی، قدرت رقابت با واحد های پیشرو در این زمینه را کسب کنند.

 

ایجاد واحد های فرآوری محصولات معدنی در جوار معادن

ایزدی در خصوص تولید و فراواری محصولات معادن فارس هم بیان کرد: با توجه به معادن مختلفی که در استان وجود دارد و وجود تکنولوژی لازم برای فرآوری محصولات معدنی هدف گذاری بخش معدن اینگونه است که تمامی محصولات پس از ایجاد ارزش افزوده و فرآوری به فروش برسند.

او ادامه داد: یکی دیگر از اهدافی که مدنظر است ایجاد واحدهای فرآوری محصولات معدنی در کنار معادن موجود در استان است.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت فارس از لزوم ایجاد تحول در فرآوری محصولات معادن فارس گفت و اظهار داشت: در حوزه معدن نیز سعی شده تا در فرآوری محصولات معدنی شاهد تحول باشیم و تلاش هایی مبنی بر احیا معادن کوچک در استان شکل گرفته است البته اصلی ترین هدف عدم خام فروشی محصولات معدنی استان است.

عناوین برگزیده
دستاورد‌های فولاد مبارکه با در نظر گرفتن محدودیت‌ها خیلی بهتر مشخص می‌شود/ تولید ۵ محصول جدید در فولاد مبارکه تا پایان امسال/ حل بحران آب صنایع استان اصفهان تا ۲ ماه آینده/ افزایش ۱۴.۷ درصدی سود فولاد مبارکه نسبت به مدت مشابه در ۶ ماه نخست امسال/ ما تا پایان سال آینده محدودیت انرژی برق را نخواهیم داشت
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه:

دستاورد‌های فولاد مبارکه با در نظر گرفتن محدودیت‌ها خیلی بهتر مشخص می‌شود/ تولید ۵ محصول جدید در فولاد مبارکه تا پایان امسال/ حل بحران آب صنایع استان اصفهان تا ۲ ماه آینده/ افزایش ۱۴.۷ درصدی سود فولاد مبارکه نسبت به مدت مشابه در ۶ ماه نخست امسال/ ما تا پایان سال آینده محدودیت انرژی برق را نخواهیم داشت