به گزارش می متالز، انجام این سفر بلافاصله پس از هماهنگی دیدار رییس جمهور چین و دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در حاشیه نشست گروه بیست کشور صنعتی، کره شمالی را امیدوار کرده تا سفر رئیس جمهوری چین به این کشور زمینه اعمال حمایتهای اقتصادی این کشور از کره شمالی در برابر تحریمهای بینالمللی را فراهم آورد.
به اعتقاد برخی کارشناسان، با توجه به این که چین و آمریکا طی ماههای اخیر درگیر یک جنگ تجاری پر افت و خیز بودهاند، نزدیکی کره شمالی و چین میتواند حاوی پیامی سمبلیک برای آمریکا باشد.
در حال حاضر ۹۰ درصد تجارت خارجی کره شمالی با چین انجام میشود که عمدتا شامل واردات مواد غذایی و حاملهای انرژی است.
با این وجود در دیدار پیشین رهبر دو کشور در پکن، دو طرف بر تقویت روابط اقتصادی تاکید کرده بودند. در پی تشدید تنش میان آمریکا و کره شمالی در دو سال گذشته، کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی تاکنون چهار بار به چین سفر کرده که آخرین مورد آن در ماه ژانویه گذشته صورت گرفت.
در همین حال رهبر کره شمالی با هدف پایان دادن به تنش موجود با آمریکا و کاهش فشار تحریمهای اقتصادی این کشور علیه پیونگ یانگ از آغاز سال ۲۰۱۸ میلادی تلاش کرده تا ضمن بهبود رابطه با کره جنوبی و کاهش تهدیدهای هستهای و موشکی، غرب را برای کمک به توسعه اقتصادی کره شمالی متقاعد کند.
اما پس از برگزاری دو دیدار میان آقای کیم و ترامپ در سنگاپور و ویتنام و امضاء توافقنامهای برای آغاز پاکسازی هستهای کره شمالی، همکاریها و توسعه روابط دو طرف برای ایفای تعهدات دوجانبه همچنان به کندی پیش میرود.