به گزارش می متالز، شماری از مردم در سامانه «فارس من» که مطالبات و مشکلات مردمی را در سراسر کشور پیگیری میکند، موضوعی با عنوان «شاهوار قلب مردم شاهرود حال و روز خوبی ندارد» مطرح کردهاند.
آنها با انتشار مطالبهای در سامانه «فارس من» تصریح کردند که «قله شاهوار شاهرود بهعنوان نگین انگشتری استان سمنان امروز با زخمهای عمیق حاصل فعالیت معدن بوکسیت به جایی رسیده که حتی کوهنوردی نیز در آن دیگر رونق سابق را ندارد.
این روزها شاهوار بلند و عظیم، کابوسی به نام تخریب معدن بوکسیت تاش دارد که از سال 90 کار خود را آغاز کرده و علیرغم مخالفهای گروههای طبیعت دوست و مردم تاش، همچنان کوه خواری میکند؛ آن هم در زمانی که نهتنها این معدن به اشتغالزایی ایده آل خود دست نیافته بلکه با تخریب پتانسیل گردشگری قله شاهوار بر عدم تحقق اقتصاد مقاومتی در شاهرود نیز دامن میزند»؛ خبرگزاری فارس استان سمنان به بررسی موضوع پرداخته است.
علینقی حیدریان، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان درباره پرونده معدن تاش اظهار کرد: مسائل زیستمحیطی درباره فعالیت معدن تاش اگر هم وجود دارد، در حوزه فعالیت محیطزیست است.
وی با تأکید بر اینکه آخرین بحث درباره معدن تاش دریافت اعلام نظر محیطزیست استان است، تصریح کرد: اگر محیطزیست فعالیت معدن تاش را تأیید کند که کارشان را ادامه میدهند و اگر تأیید نکند، بحثهای دیگر مطرح میشود.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان با بیان اینکه بحث ما در فعالیت معدن تاش موضوع زمین است، تصریح کرد: وقتی معدنی را بلامانع اعلام میکنیم، زمین تا پایان بهرهبرداری در اختیار سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان قرار میگیرد.
حیدریان تأکید کرد: بهرهبرداری معدن که به اتمام رسید یا به هر نحوی پروانه فعالیتش باطل شد، سازمان «صمت» استان سمنان به ما اعلام میکند که این زمین به دولت برگشت و حفاظتش را انجام دهید و سپس امور حفاظتی را انجام میدهیم.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان با اشاره به اینکه در جریان هستم فعلاً بحث در این رابطه زیستمحیطی است، اظهار کرد: محیطزیست باید روی آن کار و کار را تأیید یا رد کند و منتظر اعلام نظر محیطزیست هستیم.