تاریخ: ۱۰ تير ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۲:۰۸
بازدید: ۱۶۲
کد خبر: ۴۴۴۵۲
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
با حضور نماینده مجلس؛

بررسی مشکلات معدن فسفات چرام

می متالز - با حضور نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی مشکلات و موانع طرح معدن فسفات شهرستان چرام بررسی شد.
بررسی مشکلات معدن فسفات چرام

به گزارش می متالز، نماینده مردم شهرستان‌های کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در مجلس شورای اسلامی در جلسه بررسی مشکلات و موانع طرح معدن فسفات شهرستان چرام گفت: به منظور تسریع در روند طرح معدن فسفات در شهرستان چرام، عمده مطالعات معدنی در استان، بر اجرا و عملیاتی شدن این طرح متمرکز شده است.

عدل هاشمی پور افزود: مرحله اول این معدن با ساخت کارخانه آهک و هیدراته آغاز می شود که اجرای اولیه این طرح، نقش عمده ای در اشتغال جوانان این منطقه به ویژه سرعت بخشیدن به عملیات زیربنایی و فنی این مجموعه و کارگاه دارد.

هاشمی پور با بیان اینکه، بالغ بر ۱۶۰ میلیارد ریال اعتبار برای اجرای اولیه این طرح اختصاص داده شده است افزود: با برنامه ریزی‌ها و کارشناسی‌های صورت گرفته، معدن فسفات چرام به مرور توسعه پیدا خواهد کرد و زمینه اشتغال تعداد زیادی از جوانان این منطقه فراهم خواهد شد.

نماینده مردم شهرستان‌های کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به موانع و مشکلات پیش روی این طرح، بر همکاری و حمایت فرمانداری، ادارات و نهادهای این شهرستان در مراحل مختلف، به ویژه مراحل آغازین این طرح تاکید کرد و افزود: بعد از اجرای فاز اول طرح که مربوط به بخش آهکی و تولید آهک هیدراته است در فاز‌های بعد طرح معدن فسفات را عملیاتی خواهیم کرد.

هاشمی پور با اشاره به اینکه، بخش معدن به دلیل ظرفیت و ذخیره فراوان می تواند نقش مهمی در توسعه و ایجاد اشتغال این استان ایفا کند به طوری که از معادن به عنوان قطار توسعه در زمین یاد می کنند گفت: ذخیره معدن فسفات چرام ۸۰ میلیون تن با عیار ۵/۸ تا ۹ درصد است که با بهره برداری اولیه از این معدن برای ۶۰۰ نفر و در دراز مدت یک هزار و ۲۰۰ نفر به طور مستقیم شغل ایجاد می‌شود.

وی با بیان اینکه، گام های خوبی برای توسعه این صنعت در شهرستان چُرام برداشته شده و ما هم برای تحقق این امر تلاش بیشتری خواهیم کرد افزود : حمایت از سرمایه‌گذاران برای سرمایه‌گذاری در معدن فسفات شهرستان چرام، از اولویت‌های کاری مسئولان در این شهرستان است.

گفتنی است، عملیات اکتشافی معدن فسفات چرام از سال ۱۳۴۹ آغاز که تا سال ۱۳۷۲ به طول انجامید و پس از آن مطالعات امکان سنجی فنی و اقتصادیِ این طرح، شروع شد.

عناوین برگزیده