تاریخ: ۲۴ تير ۱۳۹۸ ، ساعت ۲۲:۵۶
بازدید: ۲۳۶
کد خبر: ۴۵۱۹۰
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

گسترش ارتباط پژوهشکده بیمه با جامعه و صنعت

می متالز - رییس پژوهشکده بیمه از راه‌اندازی دفتر نوآوری و ارتباط با جامعه و صنعت برای گسترش گسترش ارتباط با جامعه و صنعت خبر داد.
گسترش ارتباط پژوهشکده بیمه با جامعه و صنعت

به گزارش می متالز، حمید کردبچه در نشست ارتباط پژوهشکده بیمه با جامعه و صنعت اظهار داشت: رئیس کل بیمه مرکزی دستوری چند ماده‌ای به پژوهشکده بیمه در دوره مدیریت قبلی داشتند که یکی از بندهای آن توسعه ارتباط با صنعت بوده است.

وی با بیان اینکه پژوهشکده کارهای ارزشمندی در حوزه ارتباط با مدیران و کارشناسان صنعت انجام داده افزود: اما این ایراد گاهی وجود داشته که در تدوین آیین نامه‌ها و دستورالعمل‌ها نیاز و نظر صنعت دیده نشده است.

کردبچه با بیان اینکه فقدان حلقه ارتباطی بین صنعت و پژوهشکده احساس می‌شود، افزود: با راه‌اندازی دفتر نوآوری و ارتباط با جامعه و صنعت این حلقه ایجاد خواهد شد که موجب هم‌افزایی بین شرکت‌های بیمه و جلوگیری از موازی‌کاری در کارهای پژوهشی بین شرکت‌ها می‌شود.

همچنین نیاکان معاون پژوهشی پژوهشکده بیمه در این نشست با ارائه گزارشی از عملکرد پژوهشکده در سال ۹۷، تصریح کرد: انجام طرح‌های پژوهشی، چاپ کتب، برگزاری همایش و کارگاه‌ها، انتشار مقالات و خدمات کتابخانه‌ای و مشاوره‌ای از جمله اقداماتی بوده که پژوهشکده در این سال انجام داده است.

وی با تأکید بر لزوم ارتباط سه جانبه جامعه صنعت و پژوهشکده خاطرنشان کرد: در حوزه ارتباط پژوهشکده با صنعت بیمه مواردی چون شناسایی و پاسخ به نیازهای پژوهشی و علمی صنعت، استفاده از توانمندی‌های فنی و کارشناسی صنعت بیمه و مستندسازی پژوهش‌ها در دستور کار قرار دارد.

وی ادامه داد: همچنین در حوزه توسعه ارتباط با دانشگاه مواردی چون شکل دادن ارتباط صنعت و دانشگاه، شناسایی و بهره‌برداری از توانمندی‌های دانشگاه و مراکز آموزشی و پژوهشی در صنعت بیمه، کمک به توسعه آموزش‌های دانشگاهی در صنعت بیمه و کاربردی شدن پژوهش‌های دانشگاهی در صنعت بیمه از جمله برنامه‌های پژوهشکده بیمه است.

نیاکان در پایان یادآور شد: در حوزه توسعه ارتباط با جامعه مواردی چون کمک به ارتقای صنعت بیمه، حمایت از آموزش‌های عمومی بیمه‌ای، شناسایی نیازهای بیمه‌ای جامعه و نظرسنجی و انعکاس دیدگاه‌های عمومی به صنعت از اقدامات پژوهشکده بیمه بوده است.

در ادامه جلسه نمایندگان شرکت‌های بیمه به ارائه پیشنهادهای خود در زمینه همکاری با پژوهشکده پرداختند که مباحثی چون کمک به باورمندی مسئولان شرکت‌های بیمه به بحث آموزش، ایجاد نظام رتبه‌بندی پژوهشی شرکت‌های بیمه، ایجاد نظام آموزش ملی تخصصی، طراحی نظام پیشنهادها برای صنعت بیمه، ایجاد کنسرسیوم پژوهشی، تغییر قوانین بیمه‌ای به نفع پژوهش و بازآفرینی مدل کسب و کار صنعت بیمه از موارد مطرح شده توسط حاضران بود.

منبع: ایبنا
عناوین برگزیده