تاریخ: ۳۰ تير ۱۳۹۸ ، ساعت ۲۱:۱۷
بازدید: ۲۵۳
کد خبر: ۴۵۹۹۳
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
در تفاهم نامه ای چهارجانبه مقرر شد:

سرمایه گذاری فضای استارتاپی در اختیار بخش خصوصی

می متالز - صبح امروز و در حاشیه چهارمین روز برگزاری نمایشگاه الکامپ، کانون نهادهای سرمایه گذاری ایران، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، صندوق نوآوری و شکوفایی و نظام صنفی رایانه ای کشور با هدف مشارکت در تامین مالی حوزه فناوری و آی تی تفاهم نامه همکاری امضا کردند.
سرمایه گذاری فضای استارتاپی در اختیار بخش خصوصی

به گزارش می متالز، در این مراسم علی ناظمی، معاون سرمایه‌گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی عنوان کرد: دولت در سود و زیان پروژه‌های استارتاپی شریک‌ می‌شود و ریسک سرمایه گذاری بخش خصوصی در حوزه فناوری کنترل می شود.  

وی خاطرنشان کرد: بر اساس این تفاهم نامه ارزیابی، انتخاب، نظارت و مدیریت سرمایه گذاری در فضای استارتاپی همگی در اختیار بخش خصوصی است و صندوق نوآوری شکوفایی در کنار سایر ارکان‌های این تفاهم‌نامه تلاش می‌کند بدون دخالت، در قالب سرمایه‌گذاری اکوسیستم نوآوری را در  بحث ارتباطات حمایت کند.

سعید اسلامی بیدگلی، دبیرکل کانون نهادهای سرمایه گذاری نیز در خصوص جزییات این تفاهم نامه گفت: این تفاهم نامه با هدف سرمایه گذاری مشارکتی صندوق های جسورانه و صندوق نوآوری و شکوفایی به امضا رسید و نشان دهنده تغییر رویکرد دولت در نحوه تامین مالی استارتاپ ها و همچنین به رسمیت شناختن نهادهای مالی فعال بازار سرمایه در حوزه فناوری است.  

عضو شورایعالی بورس ضمن بیان اینکه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، نظام صنفی یارانه ای و به ویژه صندوق نواوری و شکوفایی برای تامین مالی حوزه استارتاپی کشور رویکرد جدیدی را آغاز کرده اند، افزود: امضای این تفاهم نامه گامی برای اثبات تغییر نگاه دولت در نحوه تامین مالی حوزه فناوری بود و عملا سرمایه گذاری از طریق صندوق ها جانشین وام در تامین مالی فعالیت استارتاپ ها شد.

دبیرکل کانون نهادهای سرمایه گذاری افزود: همچنین به موجب این تفاهم نامه بررسی امکان سرمایه گذاری در فضای استارتاپی به بخش خصوصی واگذار شد و در هر جایی که امکان سرمایه گذاری بخش خصوصی وجود داشته باشد صندوق نوآوری و شکوفایی نیز به میزان دو تا چهار میلیارد تومان مشارکت می کند.

سعید اسلامی افزود: با این تفاهم نامه فرصتی فراهم می شود تا VC های بورسی در سرمایه گذاری های استارتاپی مشارکت بیشتری داشته باشند و عملا منابع مالی بیشتری به حوزه فناوری تزریق شود.

عضوشورای عالی بورس ادامه داد: امیدواریم با این تفاهم نامه تا پایان سال ۵۰ میلیارد تومان جذب فعالیت های استارتاپی شود و البته باید خود صندوق های VC نیز فعالیت بیشتری داشته باشند.

عناوین برگزیده