به گزارش می متالز، بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات روز جاری بازار سنگاپور 0.5 درصد کاهش یافت و به 1417 دلار و 80 سنت رسید.
در بازار معاملات آتی آمریکا، هر اونس طلا با 0.6 درصد کاهش، به 1418 دلار و 40 سنت رسید.
به گفته بنیامین لو، تحلیلگر شرکت "فیلیپ فیوچرز"، هفته گذشته صحبتهای زیادی درباره کاهش نرخهای بهره از سوی بانک مرکزی آمریکا مطرح شد و تقویت انتظارات بازار باعث شد قیمت طلا اندکی بیش از حد افزایش پیدا کند. انتظار میرود طلا اندکی کاهش پیدا کند اما به دلیل تداوم انتظارات برای کاهش نرخهای بهره، همچنان بالای مرز 1400 دلار خواهد ماند.
رشد شاخص دلار آمریکا که در برابر سبدی از ارزهای بزرگ 0.2 درصد افزایش پیدا کرد، به جذابیت خرید طلا لطمه زد.
قیمت طلا هفته گذشته پس از اظهارات جان ویلیامز، رییس بانک فدرال نیویورک که امیدها به کاهش چشمگیر نرخهای بهره آمریکا را تقویت کرده بود، برای مدت کوتاهی از مرز 1450 دلار عبور کرد که در بیش از شش سال گذشته بیسابقه بود.
با این حال بانک فدرال نیویورک اعلام کرد این اظهارات درباره اقدام احتمالی در نشست ماه جاری بانک مرکزی آمریکا نبوده است.
انتظار میرود بانک مرکزی آمریکا در نشست 31 ژوییه خود نرخهای بهره را کاهش دهد اما انتظارات برای کاهش 50 واحدی نرخهای بهره تعدیل شده است.
بازارها همچنین منتظر هستند بانک مرکزی اروپا در نشست سیاست پولی پنج شنبه هفته جاری، تسهیل سیاست پولی خود را اعلام کند.
بر اساس گزارش رویترز، انتظارات برای تسهیل سیاست پولی از سوی بانکهای مرکزی بزرگ جهان، بازارهای سهام را تقویت کرده و تقاضا برای طلا که دارایی بدون سوددهی به شمار میرود را کاهش داده است.
موجودی طلای "اس پی دی آر گلد تراست" که بزرگترین صندوق سرمایه گذاری تحت پشتوانه طلا در جهان است، روز دوشنبه 0.57 درصد افزایش یافت و به 825.18 تن رسید.
وانگ تائو، تحلیلگر فنی رویترز پیش بینی کرد هر اونس طلا ممکن است به محدوده 1401 تا 1409 دلار عقب نشینی کند زیرا حمایت در سال 1422 دلار را شکسته است.
در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره برای تحویل فوری 0.7 درصد کاهش یافت و به 16 دلار و 23 سنت رسید. هر اونس پلاتین برای تحویل فوری با 0.4 درصد کاهش، به 841 دلار رسید. هر اونس پالادیم برای تحویل فوری با 0.6 درصد کاهش، 1519 دلار و یک سنت معامله شد.