تاریخ: ۰۲ مرداد ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۹:۳۹
بازدید: ۳۲۹
کد خبر: ۴۶۵۳۲
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

کارنامه تولید سه‌ماهه «کگل»

می متالز - معدنی و صنعتی گل‌گهر گزارش عملکرد سه ماهه خود را در سامانه کدال منتشر کرد.
کارنامه تولید سه‌ماهه «کگل»

به گزارش می متالز، این شرکت که در تیرماه مجمع خود را با تقسیم سود نقدی ۱۰۸ تومانی برای سال مالی ۹۷ پایان داد، اکنون در گزارش تفسیری مدیریت از رشد ۲۰ درصدی سهم تولید کنسانتره این شرکت در سال ۹۷ نسبت به سال ۹۵ خبر داد. این گزارش حاکی از آن است که تولید کنسانتره کشور در سال ۹۵ معادل ۳۳ میلیون تن بوده که گل‌گهر 12.2 میلیون تن از این میزان را تولید کرده است.

تولید این محصول در سال ۹۷ و سه ماه نخست امسال به ترتیب به 14.6 میلیون تن و ۴ میلیون تن رسیده است. تولید گندله در گل گهر نیز در سال ۹۷ معادل 11.7 میلیون تن و در سه ماهه نخست امسال معادل 3.1 میلیون تن گزارش شده است.

گل‌گهر چشم‌انداز تولید این دو محصول در سال ۹۸ را با توجه به برنامه‌ریزی انجام شده در سال ۹۸ تولید کنسانتره به میزان 15.5 میلیون تن و میزان تولید گندله در سال ۹۸ را ۱۲ میلیون تن پیش‌بینی می‌کند.

همچنین گل‌گهر اعلام کرده که نرخ فروش محصولات کنسانتره و گندله برای فروش‌های داخلی بر اساس ضرایب تعیین شده قیمت شمش فولاد خوزستان در دوره‌های ۳ ماهه تعیین می‌شود. نرخ فروش کنسانتره صادراتی و گندله ریز دانه در مزایده‌های عمومی برگزار شده کشف می‌شود.

در رابطه با سیاست فروش محصولات، شرکت اعلام کرده است که در وهله اول هدف این شرکت کسب سود و ایجاد ارزش افزوده بیشتر در فروش محصولات تولیدی خود است. از این رو با مقایسه ارزش افزوده در فروش داخلی و صادراتی اهداف شرکت در این خصوص مشخص شده و سیاست‌گذاری فروش، تامین مواد اولیه شرکت‌های فولادی داخلی است.

با توجه به تعهدات ارزی این شرکت در رابطه با واردات ماشین‌آلات تولیدی خطوط گندله و پروژه‌ها با در نظر گرفتن محدودیت‌های ناشی از اعمال تحریم‌ها برای ارسال و حواله کردن مبلغ این تجهیزات و ماشین‌آلات، شرکت طی درخواست کتبی از مشتریان خارجی خود تقاضا می‌کند وجوه حاصل از فروش رابه‌حساب تامین‌کنندگان تجهیزات در خارج از کشور واریز و مستندات پرداخت رابه شرکت ارائه کنند.

پس از اخذ تاییدیه مبنی بردریافت وجوه تامین‌کنندگان، پروسه تحویل محصولات شرکت انجام می‌شود. در ضمن اعمال این رویه باعث صرفه‌جویی در هزینه‌ها و جلوگیری از هزینه‌های کارمزد اضافی صرافی و سایر هزینه‌های جانبی می‌شود و در نتیجه موجب کاهش بهای تمام شده پروژه‌ها و بهای تمام شده محصولات تولیدی می‌شود.

در حال حاضر براساس دستورالعمل بانک مرکزی مقرر شده که وجوه حاصل از صادرات در سامانه نیما یا بازار ثانویه ثبت و عرضه شود و با توجه به توضیحات مزبور به دلیل اینکه تعهدات ارزی این شرکت قبل از تصویب این قانون است از این‌رو تاکنون این مبالغ صرف این تعهدات شده ودر صورت مازاد بودن آن، شرکت موظف است ظرف مهلت تعیین شده در قانون، از طریق این دستورالعمل اقدام کند. پس از تمام تعهدات ارزی ذکر شده، ارز حاصل از صادرات محصولات این شرکت در سامانه نیما و با نرخی که در این سامانه مشخص می‌شود، عرضه خواهد شد.

عناوین برگزیده