به گزارش می متالز، دکتر همایون کتیبه گفت: فارغ التحصیلان این دانشکده در بسیاری از صنایع و معادن داخلی و خارجی مشغول به کار هستند. همچنین فارغ التحصیلان این دانشکده به عنوان عضو هیأت علمی در بسیاری از دانشگاههای داخلی و خارجی مشغول به تدریس و تحقیق هستند.
وی تاکید کرد: سطح علمی دانشجویان این دانشکده در جایگاهی است که بسیاری از دانشگاههای اروپایی، آمریکایی و استرالیا خواهان فارغ التحصیلان ما هستند.
رئیس دانشکده مهندسی معدن و متالورژی دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: این دانشکده با بخشهای مختلف معدنی کشور ارتباط دارد. همچنین فارغ التحصیلان این دانشکده در حوزههای عمرانیِ مرتبط با مباحثِ مختلف مهندسی زمین، سد سازی، اکتشاف و استخراج نفت و راه سازی نیز مشغول به فعالیت هستند.
کتیبه افزود: این دانشکده با بسیاری از شرکتهای بخش خصوصی و دولتی قرارداد دارد و برنامه داریم که این فعالیتها گسترش یابد.
وی با بیان اینکه قدمهای بسیار مثبتی در دانشکده مهندسی معدن و متالورژی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای توسعه ارتباط صنعت و دانشگاه برداشته شده است، گفت: در حاشیه فضای فیزیکی دانشگاه با همکاری بخش خصوصی، «کافه معدن» در حالِ راه اندازی است.
رئیس دانشکده مهندسی معدن و متالورژی دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: این کافه پس از راه اندازی بستری برای ارتباطات فعالان در حوزه معدن خواهد شد.
کتیبه از ایجاد مرکز نوآوری معدنی و صنایع معدنی در دانشکده مهندسی معدن و متالورژی دانشگاه صنعتی امیرکبیر خبر داد و گفت: این مرکز در مساحتی بالغ بر ۱۶۰ مترمربع راه اندازی میشود که قرار است بخش خصوصی احداث این مرکز را برعهده گیرد.
وی عنوان کرد: تیمهای تحقیقاتی در این مرکز استقرار مییابد تا بتوانند ایدههای خود را مطرح و زمینه تولید و تجاری سازی ایدههای خود را ایجاد کنند.
رئیس دانشکده مهندسی معدن و متالورژی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: همچنین قرار است در برج فناوری دانشگاه، شتاب دهنده معدنی ایجاد کنیم که در این شتاب دهنده ایدههای مطرح شده در مرکز نوآوری دانشکده بررسی میشود و درصورت به نتیجه رسیدن ایدهها، شرکتهای دانش بنیان ایجاد میشود.
کتیبه اظهارداشت: در کافه معدن و مرکز نوآوری دانشکده محدودیت پذیرش نداریم به نحوی که پذیرش در این مراکز تنها مختص دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیست بله اگر فردی ایدهای داشته باشد و ایده وی پس از ارزیابیها به تصویب برسد میتواند در این مراکز فعالیت کند.
رئیس دانشکده مهندسی معدن و متالورژی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: برنامه داریم مرکز اصالت سنجی سنگهای قیمتی را نیز در این دانشکده راه اندازی کنیم که این مرکز مسئولیت بررسی و صدور گواهی نامه برای سنگهای قیمتی را برعهده خواهد داشت. در حال حاضر مراکز معتبر و شناخته شده در سطح دانشگاهی در این زمینه بسیار کم است.
وی با بیان اینکه دانشکده مهندسی معدن و متالورژی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تلاش دارد ارتباط خود را با صنعت تقویت کند، گفت: با تقویت این ارتباط بستر فعالیتهای دیگر دانشکده نیز فراهم میشود.
رئیس دانشکده مهندسی معدن و متالورژی دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: توسط دانشجویان دکتری این دانشکده دستگاه تست مقاومت سه محوری و خزش طراحی و ساخته شده است که در آزمایشگاه مکانیک سنگِ این دانشکده در حال بهره برداری میباشد. تستهای مربوط به این دستگاه انجام شده و این دستگاه هم اکنون فعال است. این دستگاه در بسیاری از مطالعات مکانیک سنگی مانند سدسازی، راه سازی و تونل سازی مورد استفاده است.