تاریخ: ۰۶ مرداد ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۵:۴۸
بازدید: ۲۱۸
کد خبر: ۴۶۹۹۳
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان تأکید کرد:

توجه به ظرفیت یک میلیارد و 300 میلیون تنی مواد معدنی سیستان و بلوچستان برای رونق اقتصادی و توسعه

می متالز - رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان گفت: توجه به ظرفیت یک میلیارد و 300 میلیون تن مواد معدنی استان رونق اقتصادی استان را در پی خواهد داشت و اعتقاد ما بر این است صنایع معدنی می‌تواند محور توسعه استان قرار گیرد.
توجه به ظرفیت یک میلیارد و 300 میلیون تنی مواد معدنی سیستان و بلوچستان برای رونق اقتصادی و توسعه

به گزارش می متالز، نادر میرشکار در نشست هم اندیشی رییس سازمان نظام مهندسی ایران با سازمان صنعت، معدن و تجارت و سازمان نظام مهندسی استان که در محل سازمان صنعت، معدن و تجارت استان در زاهدان برگزار شد، بیان کرد: از طرف دولت و سازمان های وابسته به وزارت صنعت، معدن و تجارت برنامه ریزی ها به جهت شکوفا شدن بخش معدن و ایجاد صنایع معدنی در استان در حال انجام است.

وی ادامه داد: استان سیستان و بلوچستان در خیلی از شاخص ها توسعه ای از میانگین کشوری پایین تر می باشد و عمده ی طرحهای توسعه ای از جمله توسعه زیرساختهای ترانزیت، بازرگانی و صنایع مانند راه آسفالت، برق، راه آهن، گاز، توسعه بندر چابهار و... از بعد از انقلاب در استان شروع شده و در حال انجام می باشد که خوشبختانه زیرساختهای بندر چابهار آماده شده و برای ارتباطات ترانزیت و بازرگانی در شرایط جدید از طریق مجاری جدید ، ایجاد شده است و گره گشای کشور شده است.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان افزود: در زمینه ی اکتشافات مواد معدنی سرمایه گذاری لازم می بایست صورت پذیرد تا بدانیم چه مواد معدنی داریم و براساس این داده بتوانیم برنامه ریزی نموده و در بخش معدن سرمایه گذاری نمائیم وسازمانهای زمین شناسی و نهادهای عمومی وابسته به دولت در بخش معدن و زمین شناسی به جهت فرصت سازی برای مردم استان تاثیرگذار هستند و می بایست د راستان سرمایه گذاری نمایند.

میرشکار ادامه داد: به هرحال اگر قرار باشد توسعه ای اتفاق بیفتد باید سرمایه گذاری صورت بگیرد و این سرمایه گذاری باید برمبنای تولید باشد که در این خصوص امیداوری هایی داریم آن هم به جهت شناسایی مواد معدنی جدید که در همین راستا از 185 هزار کیلومتر مربع جستجو در پهنه های اکتشافی، 85 هزار کیلومتر مربع در سطح استان سیستان و بلوچستان توسط از شرکتهای دولتی و خصوصی در حال انجام است که تا کنون نیز مواد معدنی جدید کشف شده است.

وی اضافه کرد: از دیگر طرحهایی که درu جهت رونق تولید و توسعه معادن در استان در حال اجراست، توسعه، شناسایی و فعالسازی معادن کوچک مقیاس می باشد که توسط بخش خصوصی در حال انجام می باشد که می توان به معادن کوچک مقیاس مس، طلا و... که توسط شرکت تهیه تولید مواد معدنی عملیاتی شده اشاره نمود و نیز معدن آنتیموان به نتایج خوبی رسیده است و چند طرح دیگر نیز از جمله آهن پلاسری نیز در حال بررسی می باشد.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: اعتقاد ما براین است که می بایست ، محوریت توسعه را برای استان، صنایع معدنی قرار دهیم و با عنایت به اینکه استان دارای پراکندگی زیاد می باشد توجه به توسعه واحدهای معدنی کوچک که متناسب با برنامه های ما هست، به توسعه استان کمک خواهد کرد.

میرشکار در ادامه بیان داشت: استفاده از ظرفیتهای جوانان بومی متخصص در رشته های مرتبط با بخش معدن استان وشرکتهای مشاوره مستقر در استان مدنظر ماست و در حال انجام است و نظر ما اینست خیلی از امورات از بخش معدن سازمان صنعت، معدن و تجارت به سازمان نظام مهندسی معدن استان و بخش خصوصی و تشکلها واگذار نمائیم اما به هرحال به عنوان حاکمیت وظیفه ی نظارتی خود را داشته باشیم.

وی در پایان گفت: سازمان نظام مهندسی یک سازمان تخصصی و نقش آفرین در توسعه معادن است و در استان سیستان و بلوچستان از ساختار خوبی برخوردار است و ما نیز به همانندگذشته آمادگی کامل به جهت همکاری با این سازمان را داریم.

عناوین برگزیده