به گزارش روابط عمومی شرکت سرمایهگذاری مس سرچشمه، در این مراسم که با حضور مدیران صنعت مس و حدود 67.2 درصد از سهامداران شرکت تشکیل شد، صورتهای مالی شرکت شامل ترازنامه صورت سود و زیان و گردش وجوه نقد و میزان سود سهامداران شرکت از سوی حضار تصویب شد.
براساس این گزارش، با تصویب مجمع مبلغ ۵۰۰ ریال بهصورت نقدی به ازای هر سهم مصوب شد. همچنین تعیین حسابرس و بازرس قانونی و تعیین روزنامه کثیرالانتشار از دیگر اقدامات این مجمع بود. بر این اساس پس از کسب مجوز از سازمان بورس و اوراق بهادار به موسسه حسابرسی و خدمات مدیریت ممیز (حسابداران رسمی) بهعنوان بازرس اصلی و موسسه حسابرسی و خدمات مالی کوشا منش (حسابداران رسمی) بهعنوان بازرس علیالبدل برای سال مالی منتهی به ۲۹اسفند ۱۳۹۸ انتخاب شدند.
مهندس علی ارجمندی، مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری مس سرچشمه در مجمع عمومی عادی سالانه صاحبان سهام شرکت سرمایهگذاری مس سرچشمه با تشکر از حضور چشمگیر سهامداران در مجمع عمومی گفت: امیدواریم در سال رونق تولید و با برنامهریزیها و تلاشهای صورت گرفته تا پایان سال جاری روند رو به رشد و بهتری نسبت به گذشته داشته باشیم.
مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری مس سرچشمه با اشاره به سرمایهگذاریهای صورت گرفته در سطح شرکتهای تابعه شرکت سرمایهگذاری سرچشمه گفت: در سال ۹۷ عملیات معدنکاری از رشد ۲۷ درصدی برخوردار شد و به حدود ۱۶میلیون مترمکعب رسید.
وی به وجود ۱۱۰ قرارداد و پروژه در مجموعه هلدینگ در حوزههای مختلف اشاره کرد و افزود: در سال ۱۳۹۷ تعداد ۳۲ قرارداد جدید جذب شده است که این امر نشانگر توان بالای منابع انسانی و ماشینآلاتی بوده است.
ارجمندی درخصوص اقدامات کلان صورت گرفته در شرکت در سال گذشته گفت: با کنترل و نظارت صورت گرفته ضمن بهینهسازی عملکرد شرکتهای تابعه، شاهد رشد ۱۴۲ درصدی سود خالص آنها بودهایم و همچنین با ساماندهی هزینههای بخشی از پرسنل شرکت و سازماندهی آنها در قراردادهای جدید جذب شده توانستهایم بهرهوری شرکت را افزایش دهیم.
به گفته مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری مس سرچشمه در سال گذشته با ساماندهی هلدینگ صنایع مس افق کرمان و راهیان سهام گامی بزرگ در راستای همافزایی در مجموعه هلدینگ صورت گرفت.
وی با اعلام اینکه راهاندازی کارخانه سولفید سدیم سرچشمه هامون با تکنولوژی پیشرفته در سال ۱۳۹۷ یکی از اقدامات مهم شرکت سرمایهگذاری سرچشمه است، اظهار کرد: سرمایهگذاری در سهام شرکتهای تولید کود شیمیایی کیمیا فسفات، پتروشیمی فرید گسترش و بعثت کردستان از دیگر اقدامات توسعهای شرکت در سال ۹۷ است.
ارجمندی با بیان اینکه بر پایه گزارشهای مالی سود هر سهم (EPS) در صورتهای مالی اصلی ۴۱۶ ریال و در تلفیقی ۵۳۷ ریال بوده است گفت: بر این مبنا شاهد رشد ۵۱ درصدی توزیع سود نقدی طی سالهای ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۶بودهایم. مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری مس سرچشمه افزود: ارزش بازار شرکت سرمایهگذاری برای سهامداران در ۵ سال اخیر ۱۰برابر شده است.
ارجمندی با قدردانی از همراهی مدیریت ارشد و معاونان شرکت ملی صنایع مس ایران، صندوق بازنشستگی، اعضای هیاتمدیره شرکت سرمایهگذاری، سهامداران شرکت و دیگر مدیران مرتبط با شرکت سرمایهگذاری در سطح ستاد و شرکتهای تابعه برای پیشبرد اهداف «سرچشمه» گفت: امیدواریم با همدلی و همکاری همه پرسنل این شرکت، در سال رونق تولید در جهت رسیدن به اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی گامهای بلندی برداریم.
وی در پایان اظهار امیدواری کرد با توجه به مشکلات اقتصادی موجود بتوانیم با همراهی سهامداران محترم در سالهای آینده روند رو به رشد بهتری در مجموعه هلدینگ و ایجاد رونق تولید در کشور را شاهد باشیم.
براساس رای سهامداران در مجمع عمومی فوقالعاده صاحبان سهام شرکت سرمایهگذاری مس سرچشمه سرمایه این شرکت از مبلغ ۲۸۰ میلیارد تومان به ۳۴۰ میلیارد تومان معادل 21.04 درصد افزایش پیدا کرد.
به گزارش روابط عمومی، مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری مس سرچشمه با اشاره به این موضوع که منابع این مبلغ از محل سود انباشته تامین میشود، گفت: برای این کار نیاز به مجوز سازمان بورس داشتیم که پس از برگزاری جلسات مختلف در نهایت موفق شدیم مجوز این افزایش سرمایه را بگیریم.
وی هدف از انجام افزایش سرمایه را بهبود وضعیت ساختار مالی، جبران سرمایهگذاری انجام شده طی سنوات مالی گذشته و سال مالی جاری، حفظ و افزایش عملیات جاری و جلوگیری از خروج وجوه نقد، توسعه فعالیتهای شرکت سرمایهگذاری مس سرچشمه و شرکتهای زیرمجموعه نام برد. مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری با تاکید بر اینکه در سال مالی ۱۳۹۷، شرکت سرمایهگذاری مس سرچشمه عملکرد مالی خوبی داشته به بیان مهمترین اقدامات انجام شده در این سال پرداخت و اظهار کرد: 36.96 درصد از سهام این شرکت متعلق به اشخاص حقیقی است که شامل حدود ۱۱هزار نفر است و 54.30 درصد سهام متعلق به موسسه صندوق بازنشستگی شرکت ملی صنایع مس ایران و 4.24 درصد متعلق به شرکت صنایع مس افق کرمان و 2.52 درصد متعلق به گروه مالی سپهر صادرات و 1.98 درصد متعلق به شرکت آتیهاندیشان است.
وی افزود: عمده فعالیتهای این شرکت در زمینه خدمات فنی و مهندسی، صنعتی و معدنی و تولیدی، خدمات عمومی، پژوهشی و مالی است.
مهندس ارجمندی در ادامه با اشاره به اینکه هماکنون شرکت سرمایهگذاری در تعداد زیادی شرکت سهامدار است که از آن جمله میتوان به شرکتهای صنایع مس افق کرمان، سرمایهگذاری راهیان سهام، شرکت صنعتی و معدنی آریاناران، شرکت نوآوران مس، عمران گستران آذین کویر، نیرو صنعت سرچشمه، نیپک، کانی فراور امرتات، آلیاژکار اصفهان و شرکت تولیدی شیمیایی معدنی سرچشمه هامون اشاره کرد. همچنین مجمع، پس از قرائت گزارش حسابرس و نظرات نماینده سازمان بورس و اوراق بهادار و رایگیری از حضار، با افزایش سرمایه شرکت از ۲۸۰۰ میلیارد ریال به ۳۴۰۰ میلیارد ریال موافقت کرد.
جلسه مجمع عمومی فوقالعاده صاحبان سهام شرکت سرمایهگذاری مس سرچشمه، شنبه ۲۴ فروردین ماه سال جاری با حضور مدیرعامل، اعضای هیاتمدیره، نماینده صندوق بازنشستگی مس، سهامداران، نماینده سازمان بورس و حسابرس با حضور حدود 65.05 درصد سهامداران در کرمان، برگزار شد.