به گزارش می متالز، بر اساس اطلاعیه شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران که در خرداد ماه سال جاری منتشر شد، در اجرای سیاستهای دولت و مجلس شورای اسلامی، عرضه بنزین در جایگاههای عرضه سوخت سراسر کشور از تاریخ ۲۰ مردادماه امسال فقط با ارائه کارت هوشمند سوخت، امکان پذیر خواهد بود"؛ بنابراین بازگشت کارتهای سوخت شخصی و حذف کارت سوخت جایگاه داران به منظور نظارت بیشتر بر عرضه بنزین و جلوگیری از قاچاق سوخت و حفظ خودکفایی در تولید بنزین و کاهش واردات آن است.
بر این اساس بنزین از ۲۰ مرداد ۱۳۹۸ به بعد، با همان قیمت هر لیتر هزار تومان و بدون هیچگونه محدودیتی عرضه خواهد شد و البته هیچگونه سهمیهبندی نیز در کار نخواهد بود.
با نزدیک شدن به زمان اجرایی شدن این طرح، سوالاتی از سوی دارندگان خودرو مطرح شده که پاسخ آن در ادامه میآید؟
1.هموطنانی که درخواست المثنی را در سامانه دولت همراه ثبت کردهاند برای پیگیری چه اقدامی انجام دهند؟ آیا امکان حذف ثبت نام وجود دارد؟ امکان پیگیری از سایت GSB وجود دارد؟
با توجه به الزام استفاده از کارتهای هوشمند سوخت در تاریخ مقرر کسانی که در سایت دولت همراه ثبت نام کردهاند، با استعلام در قسمت پیگیری میتوانند از وضعیت تائید ثبتنام خود اطمینان حاصل کنند. لازم به ذکر است برای تمام کسانی که ثبتنام آنها تائید شده کارت هوشمند سوخت صادر و به نشانی آنها ارسال میشود. همچنین امکان حذف ثبت نام وجود ندارد.
2. در خصوص حذف رمز کارت هوشمند سوخت چه اقدامی میتوان انجام داد؟
ابتدا با درج 4 رقم شماره ملی کسی که کارت سوخت به نام او صادر شده است به عنوان پیش فرض اقدام کنند در غیر این صورت و عدم پذیرش رمز پیش فرض، با مراجعه به یکی از نواحی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی اقدام به حذف آن کنند.
3. نحوه درخواست المثنی کارت هوشمند سوخت چگونه است؟
با مراجعه به دفاتر پلیس+10 میتوان اقدام به درخواست کارت المثنی کرد.
4. اگر کسی هنگام قرار دادن کارت هوشمند سوخت در تلمبه جایگاه با پیغام (تاریخ 93.10.1) مواجه شود چه اقدامی میتوان انجام داد؟
با مراجعه به یکی از نواحی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی اقدام به حذف آن شود.
5. اجرایی شدن طرح استفاده از کارت هوشمند سوخت در کل کشور چه زمانی است؟
الزام استفاده تدریجی از کارت هوشمند سوخت از تاریخ 98.5.20 با اولویت کلان شهرهای تهران، البرز، اصفهان و تبریز است.