به گزارش می متالز، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ با اشاره به طرح حذف قبوض کاغذی برق از مشترکان تقاضا کرد تا ١٥شهریورماه نسبت به ارسال و ثبت شماره همراه خود از روشهای اعلام شده برای حذف قبض کاغذی برق خود اقدام کنند. حسین صبوری با بیان اینکه طرح ملی قبض سبز در راستای اجرای سیاستهای دولت الکترونیک، رفاه حال شهروندان و حفاظت از محیطزیست در حال اجراست، گفت: جمعآوری قبوض فیزیکی برق در تهران همزمان با کل کشور در حال اجراست. وی با بیان اینکه از ابتدای مهرماه سال جاری قبوض کاغذی برق جمعآوری میشود، اظهار کرد: پس از آن صورتحساب از طریق پیامک به مشترکان ارسال خواهد شد. ۴۰ درصد از مشترکان برق تهران که یک میلیون و ۷۰۰ هزار مشترک میشوند، تاکنون شماره تلفن همراه خود را ثبت کردهاند و قبض آنها بهزودی حذف خواهد شد.
وی در ادامه درباره راههایی که مشترکان میتوانند از طریق آن شماره خود را برای دریافت پیامک قبض در سامانه ثبت کنند، توضیح داد: مشترکان میتوانند شناسه قبض خود را با ۱* به شماره ۱۰۰۰۱۵۲۱ ارسال کنند. همچنین میتوانند با مراجعه به سایت TBTB.IR اطلاعات خود را ثبت کنند یا زمانی که ماموران اداره برق به منازل آنها برای قرائت کنتور مراجعه میکنند، شماره همراه خود را در اختیار ماموران قرار دهند. صبوری ادامه داد: بعد از جمعآوری قبوض کاغذی مشترکانی که نیاز به قبوض فعلی دارند، میتوانند به سایت شرکت توزیع برق تهران مراجعه و با وارد کردن شناسه قبض اطلاعات خود را کاملا دریافت کنند. به گفته مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران بزرگ در پیامکی که به مشترکان ارسال میشود، فقط مبلغ و تاریخ پرداخت اعلام خواهد شد.
وی در ادامه با بیان اینکه 4.5 میلیون مشترک در شهر تهران وجود دارند، اظهار کرد: به عبارت دیگر ۱۳ درصد مشترکان کشور در شهر تهران حضور دارند که ۱۰ درصد انرژی برق کشور را مصرف میکنند. همچنین ۳۲ هزار کیلومتر شبکه فشار متوسط و ضعیف در شهر تهران وجود دارد. مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران بزرگ ادامه داد: ۷۶ درصد مشترکان شهر تهران خانگی هستند که ۴۰ درصد انرژی برق تهران را به خود اختصاص میدهند.
صبوری با بیان اینکه میانگین رشد سالانه پیک تهران 3.5 درصد بود، ادامه داد: از پیک سال گذشته تا امروز ۱۰۰ هزار مشترک جدید به مشترکان تهران اضافه شده که مصرف آنها ۲۰۰ مگاوات است. حداکثر دمای پیک امسال نسبت به سال گذشته یک درجه افزایش داشته است. پیشبینی برای پیک شهر تهران امسال ۵ هزار مگاوات بود که با مدیریت مصرف تاکنون ۴۴۶۰ مگاوات شده است. به عبارت دیگر حدود ۳۵۰ مگاوات بار مدیریت شده است. نسبت به سال گذشته شاهد افزایش ۲ درصدی پیک در شهر تهران بودیم. صبوری در ادامه درباره اقدامات انجام شده برای مدیریت مصرف در شهر تهران توضیح داد: یکی از این اقدامات استفاده از مولدهای بخش دولتی و خصوصی بود. این مولدها از ساعت ۱۲ تا ۱۶ بهطور میانگین ۱۰۰ مگاوات کمک میکند.
وی با تاکید بر اینکه در تابستان امسال ساعت ادارات در شهر تهران تغییری نداشت، افزود: استاندار بخشنامهای را به همه سازمانها ابلاغ کرد که در آن سه موضوع مطرح شده بود؛ نخست آنکه سازمانها مکلف شدند مصرف خود را نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد کاهش دهند، همچنین سازمانهایی که مولد داشتند، مکلف شدند از ساعت ۱۲ تا ۱۶ از مولد خود استفاده کنند و همچنین همه سازمانها مکلف شدند سیستم سرمایشی خود را روی ۲۵ درجه سانتیگراد نگه دارند. مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ با اشاره به اینکه تا پایان امسال ۴۰۰ میلیارد تومان به بهینهسازی و توسعه شبکه برق پایتخت اختصاص خواهد یافت، ادامه داد: میزان تلفات شبکه توزیع برق تهران از حدود 7.4 درصد سال ۹۵ هماکنون به 6.4درصد کاهش پیدا کرده و هدفگذاری مجموعه برای سال ۱۴۰۰ رساندن این رقم به ۶ درصد است.
مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران بزرگ با بیان اینکه هزار دستگاه و سازمان در شهر تهران مورد هدف اقدامات مدیریت مصرف قرار گرفتند، گفت: همه این سازمانها مجهز به کنتور هوشمند هستند و مصرف آنها از راه دور رصد میشود. همچنین ۲۵۰ نفر از ماموران برای رصد مصرف برق این سازمانها اعزام شدند.
صبوری ادامه داد: بهطور کلی برق ۱۵ سازمان که به بخشنامه مذکور عمل نکردهاند، حدود دو ساعت قطع شد.
وی با بیان اینکه همه مشترکان دیماندی و صنعتی در تهران مجهز به کنتور هوشمند هستند، عنوان کرد: مصرف این مشترکان کنترل میشود و طبق برنامهریزیهای صورت گرفته تا پایان سال جاری ۲۰۰ هزار مشترک بزرگ خانگی و تجاری مجهز به کنتور هوشمند میشوند. مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران بزرگ در ادامه از جایگزین کردن شبکه مسی هوایی شهر تهران خبر داد و گفت: تا پایان سال جاری این کابلها در شهر تهران جمع خواهد شد و دیگر شبکه مسی هوایی فشار ضعیف در شهر تهران نخواهیم داشت.