معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران درحاشیه بازدید از واحدهای صنعتی دولتی و خصوصی اسفراین در گفت و گو با خبرنگاران گفت: برنامه این سازمان سرمایه گذاری به میزان ۶۰هزار میلیارد ریال در این بخش است که در این پیوند، هشت هزار شغل به طور مستقیم و غیرمستقیم ایجاد می شود.
منصور معظمی اظهار کرد: پس از برجام ۲۸موافقت نامه خارجی امضا شد که هشت مورد آن به قرارداد تبدیل شده است. وی گفت: این قراردادها در حوزه های مختلف از جمله خودروسازی، فولاد سازی و کشتی سازی است.
وی با بیان اینکه اکنون ۳۷ پروژه در دست انجام داریم ، گفت: هرچند قانون گذار تکلیف خاصی برای سرمایه گذاری در مناطق محروم مشخص نکرده است اما، هم اکنون ۲۵هزار میلیارد ریال پروژه در نقاط محروم در حال ساخت داریم .
معظمی با بیان اینکه نقش سازمان سازمان گسترش ایجاد بنگاه و بنگاه داری نیست گفت: به دنبال آن هستیم که اگر جایی بخش خصوص تمایل به سرمایه گذای ندارد ، اما علاقه مند به سرمایه گذاری مشترک با بخش دولتی است از آن حمایت کنیم.
رئیس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران با اشاره به بحث خصوصی سازی واحدهای تولیدی زیر مجموعه این سازمان گفت: خصوصی سازی تکلیف دولت است ولی حرف ما با وزات اقتصاد و دارایی این است که این مهم باید به اهلش و کسانی در بخش تولید هستند واگذار شود.
معظمی با اشاره به مشکل طلب شرکت لوله گستراز شرکت نفت گفت: این شرکت ۱۶۰میلیارد تومان از شرکت ملی نفت طلب دارد که انتظار می رود شرکت نفت به پرداخت تعهدات خود هر چه زودتر عمل کند .
معاون وزیر صنعت ، معدن و تجارت درباره اقدامات انجام شده برا ی حمایت از تولیدات داخلی و خرید از داخل در صنایع همچون تولید لوله های بدون درز شرکت لوله گستر اسفراین گفت: معتقدیم وقتی توان تولید در داخل است بی انصافی است که از بیرون واردات داشته باشیم.
رئیس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران گفت : خصوصی سازی در کشور ما انحراف دارد و ۶۵ درصد از واگذاری کارخانه های سازمان گسترش و نوسازی، رهاسازی صنایع بود.
معظمی اظهار داشت : قرار بود با اجرای خصوصی سازی در کشور انقلاب اقتصادی ایجاد کنیم اما به جای خصوصی سازی، رهاسازی شده است. وی گفت: باید به سمت ارزشمند کردن تولید در کشور برویم تا کسب و کار رونق گیرد.
معاون وزیر صنعت،معدن و تجارت با بیان اینکه در سال ۹۵ رشد اقتصادی ۶٫۵ درصد داشتیم درحالی که میزان رشد اقتصادی در سال ۹۱ منفی ۱۰٫۵بود؛ افزود: باید قدردان کسانی باشیم که این فضای بهبود اقتصادی را فراهم کردند.