تاریخ: ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۹:۳۲
بازدید: ۳۰۶
کد خبر: ۴۹۸۶۷
سرویس خبر : مسکن و ساختمان
بهادری:

روند انتخاب مهندسان ناظر ساختمانی باید اصلاح شود/ سیستم‌های کنونی نقایص و فوایدی دارد

می متالز - عضو کمیسیون عمران مجلس گفت : به نظر من برای پروژه های کوچک ساختمانی، مهندسان ناظر به صورت سیستم ترتیبی انتخاب شوند، اما برای پروژه های کلان، سازندگان مختار به انتخاب ناظر ساختمانی باشند.
روند انتخاب مهندسان ناظر ساختمانی باید اصلاح شود/ سیستم‌های کنونی نقایص و فوایدی دارد

به گزارش می متالز، سیدهادی بهادری عضو کمیسیون عمران مجلس، با اشاره به روند انتخاب مهندسان ناظر ساختمان، گفت: در شرایط کنونی با توافق سازمان نظام مهندسی و وزارت راه و شهرسازی، انتخاب مهندسان ناظر پروژه های ساختمانی به صورت سیستمی و نوبتی صورت می گیرد، یعنی آنکه ناظران در نوبت قرار گرفته و بر اساس ترتیب پروژه ها به آن ها واگذار می شود.

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مشکل اصلی سیستم کنونی این است که این امکان وجود دارد که پروژه های کلان و بزرگ به ناظران کم تجربه واگذار شود که این مسئله مشکل ساز می شود.

در گذشته روند انتخاب مهندسان ناظر ساختمان به این گونه بود که با درخواست و تقاضای سازندگان، ناظر انتخاب می شد، اما این اشکال وجود داشت که شاید ناظر و سازنده همکاری های پنهانی برای چشم پوشی از تخلفات ساختمانی داشته باشند.

وی گفت: در گذشته روند انتخاب مهندسان ناظر ساختمان به این گونه بود که با درخواست و تقاضای سازندگان، ناظر انتخاب می شد، اما این اشکال وجود داشت که شاید ناظر و سازنده همکاری های پنهانی برای چشم پوشی از تخلفات ساختمانی داشته باشند.

روش های انتخاب مهندسان ناظر ساختمانی دارای نقایص و فوایدی است

بهادری ادامه داد: به نظر من هر دو روش و سیستم دارای نقایص و فوایدی بود، اما قطعا باید یک سیستم مناسب و قابل اطمینان برای انتخاب مهندسان ناظر تعبیه شود.

عضو کمیسیون عمران مجلس افزود: پیشنهاد من این است که برای پروژه های کوچک ساختمانی، مهندسان ناظر به صورت سیستم ترتیبی انتخاب شوند، اما برای پروژه های کلان، سازندگان مختار به انتخاب ناظر ساختمانی باشند.

عناوین برگزیده
محمدیاسر طیب‌نیا، مدیرعامل فولاد مبارکه در آیین امضای فاز اول قرارداد‌های احداث کارخانه تبدیل هماتیت به مگنتیت به روش RHF و پایلوت توسعه فناوری استحصال معادن کم‌عیار به روش بستر سیال (SMR):

فولاد مبارکه در حوزه تکنولوژی‌ها و فناوری‌های نوین می‌تواند یک دنبال‌کننده هوشمند باشد