تاریخ: ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ ، ساعت ۲۱:۰۲
بازدید: ۳۲۶
کد خبر: ۵۰۰۱۶
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

بانک سینا به ازای هر سهم ۱۱ ریال سود تقسیم کرد

می متالز - مجمع عمومی عادی سالانه بانک سینا (نوبت دوم) روز یکشنبه ۲۰ مرداد با حضور 79.33 درصد از صاحبان سهام به ریاست رحمت‌الله صادقیان، نماینده بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی در محل هتل پارسیان انقلاب تهران برگزار شد.
بانک سینا به ازای هر سهم ۱۱ ریال سود تقسیم کرد

به گزارش می متالز، در این جلسه پس از قرائت گزارش فعالیت هیات‌مدیره و سازمان حسابرسی، گزارش عملکرد مالی و سود و زیان بانک سینا به تصویب اکثریت اعضا رسید و مقرر شد مبلغ ۱۱ ریال به ازای هر سهم پرداخت شود.

در ادامه سازمان حسابرسی به‌عنوان حسابرس مستقل و بازرس قانونی برای سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۹۸ و روزنامه‌های اطلاعات و «دنیای‌اقتصاد» به‌عنوان روزنامه‌های کثیرالانتشار جهت درج آگهی‌های بانک انتخاب شدند.به گزارش روابط عمومی بانک سینا در این جلسه پس از انتخاب اعضای هیات‌رئیسه، صادقیان با تبریک اعیاد قربان و غدیر گفت: بانک سینا جزو اولین بانک‌هایی بود که صورت‌های مالی و گزارش حسابرسی را در موعد مقرر برای ارائه به مجمع آماده کرد که به‌دلیل زمان بری اخذ مجوز از بانک مرکزی و به حد نصاب نرسیدن سهامداران برگزار نشد که با پیگیری‌های صورت گرفته و تلاش همکاران بانک، خوشبختانه امروز شاهد برگزاری آن هستیم.

وی خاطرنشان کرد: در راستای کاهش سهم بنیاد در بانک سینا که از الزامات بانک مرکزی است از ۱۹ ماه قبل در حال مذاکره و برگزاری جلسات با متقاضیان از جمله یک شرکت خارجی جهت واگذاری سهام هستیم. مجوزهای لازم در این خصوص از سازمان بورس و بانک مرکزی دریافت شده و منتظر تایید نهایی شورای پول و اعتبار هستیم. درخصوص واگذاری سهام اعتماد مبین هم اقدامات متعددی صورت گرفته که به‌دلیل پیدا نشدن ‌مشتری مناسب تاکنون واگذار نشده و البته این سهام به حد مطلوبی از ارزش و سوددهی خواهد رسید.

صادقیان، بانک سینا را در زمره شفاف‌ترین بانک‌ها براساس گزارش بانک مرکزی عنوان کرد و اظهار کرد: یکی از راه‌های افزایش توان بانک برای تعامل با بانک‌ها و شرکت‌های خارجی و همچنین فعالیت مطلوب در بازار بانکی و بورس، افزایش سرمایهبه‌منظور بهبود و اصلاح ساختار مالی است که در صورت تایید نهایی از سوی مجمع، نسبت به انجام فرآیندهای آن اقدام خواهد شد و برای تحقق این موضوع در گام اول از طریق تجدید ارزیابی دارایی‌ها اقدام خواهیم کرد.وی گفت: بانک سینا به‌دلیل رعایت قوانین و قواعد اعلام شده از سوی بانک مرکزی درخصوص رعایت نرخ سودها، دارای بند سپرده‌گذاری در صورت‌های مالی خود نیست.

در ادامه مهندس محمد رضا پیشرو، مدیرعامل بانک سینا با ارائه گزارشی از عملکرد این بانک در سال مالی منتهی به پایان اسفند ۹۷ گفت: مجموع سپرده‌های این بانک از ۸۵ درصد سپرده‌های گران‌‌قیمت در سال ۹۶ به ۷۸ درصد در سال ۹۷ رسیده و نسبت سپرده‌های ارزان‌قیمت و قرض‌الحسنه از ۱۵ درصد به ۲۲ درصد افزایش یافته که حاکی از کاهش قیمت تمام شده ۲ درصدی پول در سال ۹۷ است. دلیل عمده آن هم رعایت نرخ سودهای اعلام‌شده از سوی بانک مرکزی و پرهیز از ورود به عرصهرقابت نامتعارف در پرداخت سود مانند برخی بانک‌ها است.

وی افزود: روند تجهیز منابع بانک سینا با رشد ۱۱ درصدی نسبت به سال مالی قبل، رقم ۱۸۳ هزار میلیارد ریال را سبب شده و تسهیلات این بانک نیز ۱۴۸ هزار میلیارد ریال بوده و مجموعا نسبت ۸۰ درصدی مصارف به منابع را شاهد هستیم. مطالبات غیرجاری بانک هم زیر ۱۰ درصد است که در مقایسه با سایر بانک‌ها رقم قابل‌قبولی است. همچنین برای ۵۱ درصد از مطالبات بانک، ذخیره گرفته شده که این نیز رقم مناسبی است.مدیرعامل بانک سینا اظهار کرد: دارایی‌های بانک به ۲۰۶ هزار میلیارد ریال در پایان سال ۹۷ بالغ شده که ۷۰ درصد آن را تسهیلات تشکیل می‌دهد. درخصوص نسبت کفایت سرمایه باتوجه به دستورالعمل جدید بانک مرکزی برای دستیابی به ۸ درصد، منتظر افزایش سرمایه هستیم.

پیشرو تصریح کرد: رویکرد هیات‌مدیره و مدیران بانک سینا با توجه به کاهش فاصله سود تسهیلات و سود سپرده‌ها، ارتقا و افزایش درآمدهای غیرمشاع بوده که به‌عنوان یک سیاست نجات‌بخش نظام بانکی در دستور کار این بانک قرار گرفته و از این بابت شاهد رقم ۱۷۸۸ میلیارد ریال درآمد در سال ۹۷ هستیم که بخش قابل‌توجهی از آن را کارمزد تعهدات اعتبارات اسنادی و ضمانت‌نامه‌ها تشکیل می‌دهد. سپرده‌های قرض‌الحسنه در پایان سال ۹۷ به ۱۳۳۸ میلیارد ریال و قرض‌الحسنه جاری به ۱۴هزار میلیارد ریال رسیده که حاکی از رشد خوبی است.مدیرعامل بانک سینا به طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی هم اشاره و بیان کرد: در این خصوص تسهیلات خرد و متوسط با نظارت کافی به متقاضیان اعطا می‌شود که تا پایان سال ۹۷ تعداد ۲۸۸۰ طرح به مرحله انعقاد قرارداد و پرداخت تسهیلات رسیده که 3.4 آن به بهره‌برداری رسیده و معوقات این طرح‌ها کمتر از ۲درصد بوده است.

عناوین برگزیده