به گزارش می متالز، آنه لونه بگر، وزیر خارجه گرینلند در واکنش به این خبر گفت که بزرگترین جزیره جهان فروشی نیست. لارس لوکه راسموسن، نخست وزیر سابق دانمارک نیز در توییتر نوشت: این باید یک شوخی باشد.
سفیر سابق آمریکا در دانمارک نیز در توییتر نوشت: خدای من! به عنوان کسی که عاشق گرینلند است، ۹ بار به مناطق مختلف آن سفر کرده و عاشق مردم آنجاست میگویم که این یک فاجعه تمام و کمال است.
مارتین لیدگارد، قانونگذار ارشد حزب سوسیال لیبرال دانمارک و وزیر امور خارجه سابق این کشور نیز این ایده را "طرحی زننده" تلقی کرد که هیچ اساسی در واقعیت ندارد. سورن اسپرسن، سخنگوی امور خارجه حزب مردم دانمارک هم در واکنش به انتشار این خبر گفت: اگر ترامپ واقعا قصد چنین کاری را دارد، این اثبات نهایی دیوانگی او است. این فکر که دانمارک ۵۰ هزار شهروند خود را به آمریکا بفروشد کاملا احمقانه است.
آجا چمنیتز لارسن، قانونگذار دانمارکی که نمایندگی دومین حزب بزرگ گرینلند را بر عهده دارد، به خبرگزاری رویترز گفت: مطمئنم اکثر مردم گرینلند بر این باورند که در طولانی مدت بهتر است با دانمارک در ارتباط باشند تا با آمریکا. اولین واکنش من به این طرح این است که "نه، خیلی ممنون"!
لیدگارد گفت: ما درباره مردمی واقعی صحبت میکنیم و نمیتوانید گرینلند را مثل یک قدرت استعمارگر پیر بفروشید. وی افزود: چیزی که میتوانیم آن را جدی بگیریم منافع آمریکا در شمالگان به طرز قابل توجهی در حال افزایش است و آنان خواستار نفوذ بیشتری در این منطقه هستند.
دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا میخواهد گرینلند، بزرگترین جزیره جهان را که به دانمارک تعلق دارد بخرد. رییس جمهور آمریکا بارها از مشاوران خود پرسیده که آیا آمریکا می تواند گرینلند را بخرد و درباره ذخایر موجود در این جزیره، اهمیت ژئوپلیتیکی آن و گسترش حضور نظامی آمریکا در قطب بحث کرده است.
در ماه مه قرار بود پمپئو سفری به گرینلند داشته باشد اما این سفر لغو شد. البته این اولین تلاش آمریکا برای خرید گرینلند نیست. پس از جنگ جهانی دوم نیز هری ترومان، رییس جمهور وقت آمریکا ۱۰۰ میلیون دلار در ازای آن به دانمارک پیشنهاد کرد که درخواست او رد شد.