به گزارش می متالز، احمد مهدوی با اشاره به اینکه سازندگان لوازم التحریر و نوشت افزار از خوراک پلی استایرن معمولی استفاده می کنند گفت: براساس آمار و اطلاعات جمع آوری شده در طول 22 هفته گذشته 18 هزار و 16 تن از این مواد عرضه شده است که تقاضا برای ان به میزان 8 هزار و 193 تن بود اما فقط 7 هزار و 317 تن معامله شد.
وی ادامه داد: بعد از گفت وگو با مسئولان اتحادیه نوشت افزار مشخص شد آن دسته از افرادی که بابت قیمت مواد اولیه ابراز نارضایتی دارند کسانی هستند که کارهای خرد انجام می دهند که این افراد در همه نوع از صنایع نیز وجود دارند.
دبیرکل انجمن کارفرمایی پتروشیمی ادامه داد: تقاضای این افراد برای مواد اولیه تولید نوشت افزار بسیار اندک است که این افراد مجبورند مواد اولیه خود را از خارج بورس تهیه کنند به همین دلیل مواد اولیه با قیمت بیشتری به دستشان می رسد.
مهدوی خاطرنشان کرد: برای اینکه این گروه متضرر نشوند در همین رابطه قرار است با مسئولان وزارت صمت گفتوگویی انجام دهیم و چند راه حل هم برای این زمینه داریم که یکی از این راه حل ها میتواند این باشد که شرکت های تعاونی اقدام به خرید مواد اولیه این قشر از طریق بورس کنند و ان را با قیمت مناسبی در اختیار این عده قراردهند تا این بخش نیز بتوانند تولیدات خود را نیز با قیمت کمتری انجام دهند.
وی در پایان تصریح کرد: در همین هفته گذشته 402 تن پلی استایرن معمولی از طریق بورس عرضه شده بود اما با وجود تقاضای 209 تنی فقط 176 تن معامله شد.
روز گذشته احمد مهدوی دبیر کل انجمن کارفرمایی صنعت پتروشیمی در واکنش به اظهارات یکی از مسئولان اتحادیه نوشت افزار مبنی بر افزایش قیمت نوشت افزار به دلیل خرید مواد اولیه خارج بورس قول پیگیری این موضوع را داده بود.
رئیس انجمن تولیدکنندگان نوشتافزار کشور اخیرا با اشاره به افزایش قیمت نوشت افزار در آستانه سال جدید تحصیلی با بیان اینکه ۲۰ تا ۲۵ درصد مواد اولیه در صنعت لوازمالتحریر وارداتی است، گفته است: درصد بیشتری از مواد اولیه این صنعت مربوط به پتروشیمی است که قیمت آنها نسبت به سال گذشته سه برابر شده است. از طرف دیگر عرضه مواد اولیه پتروشیمی در بورس محدود است و در زمان عرضه نیز به مزایده گذاشته میشود و کسی که بیشترین قیمت را پیشنهاد بدهد، میتواند آن محصول را بخرد.